
حيدر نوروزي با گراميداشت هفته دولت و ياد و خاطره شهيدان رجائي و باهنر،اظهار داشت: عمده اين پروژه ها در حوزه آب و فاضلاب شهري و روستائي، شهرداريها، راه و شهرسازي، پست، مخابرات، توزيع برق، ميراث فرهنگي، بنياد مسكن، دانشگاه ها،گاز، شهركهاي صنعتي و ورزش و جوانان رقم خورده است.
وي همچنين از در دست اجرا بودن سه هزار و ۳۸۱ پروژه استاني و ۱۵۸ پروژه ملي در استان يزد خبر داد و در خصوص پروژه هاي عمراني سفر رهبر معظم انقلاب به اين استان اظهار داشت: اين پروژه ها در مجموع بالغ بر ۹۷ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
نوروزي با اشاره به اجراي برخي از پروژه هاي عمراني در مناطق روستايي،خاطرنشان ساخت: در راستاي محروميت زدايي روستاها نيز اقدامات بسيار خوبي به ويژه در زمينه برق رساني، مخابرات،آب روستائي و راه صورت گرفته است.
وي تصريح كرد: مطالعات طرح هادي روستاهاي بالاي ۵۰ خانوار يكي از اولويتهاي مهم استان در حوزه روستاهاست.
معاون عمراني همچنين پروژه هاي مرتبط با مديريت بحران به ويژه احداث سالنهاي مديريت بحران و پايگاه هاي امداد جاده اي را مطلوب ارزيابي كرد.
وي در ادامه به پروژه هاي حوزه مسكن و راه پرداخت و گفت: در اوائل امسال بالغ بر پنج هزار واحد مسكن مهر مورد بهره برداري قرارگرفت و به زودي نيز ۵ هزار مسكن مهر ديگر به بهره برداري مي رسد.
نوروزي با تشريح موقعيت جغرافيايي يزد و قرار گرفتن اين استان در چهار راه مواصلاتي كشور، محورهاي شرياني را اولويت اصلي استان در حوزه راه دانست.
وي ادامه داد: راه آهن يزد- اقليد كه با هزينه اي بالغ بر۴۰۹ ميليارد تومان به طول ۲۷۳ كيلومتر اجرا مي شود، محورهاي شرياني ريلي استان را تكميل مي كند و از اين طريق بار ترافيكي جنوب و جنوب غرب به مركز كشور حمل مي شود.
نوروزي در بخش ديگري از سخنان خود، با اشاره به اهميت فرودگاه شهيد صدوقي(ره) يزد،گفت: عمليات بازسازي سالن قديم فرودگاه و احداث پاركينگ در حال اجرا مي باشد. علاوه بر اين توسعه فرودگاه يزد جزو برنامه هاي آتي ماست.
وي همچنين با اشاره به درخواست مردم براي حل مشكل قطار يزد- تهران، پيگيريهاي استاندار و معاونت عمراني استانداري در اين زمينه را يادآور شد و اظهار اميدواري كرد: تا پايان شهريورماه سال جاري اين مسأله نيز حل خواهد شد.
احداث نيروگاه ۵۰۰مگاواتي، اجراي پستهاي ۴۰۰كيلو ولت بافق، ۴۰۰كيلو ولت طبس،۴۰۰كيلو ولت اردكان،۲۳۰كيلو ولت صدوق و اجراي خط ۴۰۰ كيلو ولت طبس- بافق هم از جمله پروژه هاي حوزه برق بود كه معاون عمراني استاندار به تشريح روند اجرا و پيشرفت فيزيكي آنها پرداخت.