کد خبر: 477328
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۸
علیرغم آخرين مهلت تحويل تا ۳۱ تير سال‌جاري:
مراد امیری در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه آخرين مهلت تحويل اظهارنامه‌های الکترونیکی مالیاتی عملكرد سال ۹۰ را تا ۳۱ تیر‌ماه جاری اعلام كرد و اظهار داشت: اين زمان به هيچ‌عنوان قابل تمديد نيست و معافيت اظهارنامه‌ها بعد از موعد مقرر حذف خواهد شد.
وی افزود: در سال گذشته بیش از ۱۹۱ هزار اظهارنامه از مودیان مالیاتی در استان اصفهان اخذ شده است.
مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان تصریح کرد: ارایه اظهارنامه مالیاتی را اختیاری دانست و بیان داشت: این امر مبنا بر خود اظهاری مالیاتی قرار داده شده است.
وي در خصوص اجرايي شدن تبصره دو ماده ۱۱۹ قانون برنامه پنجم توسعه در سال جاری، اظهار کرد: بر اساس این تبصره هر شخص حقیقی و حقوقی، فعالان عادی و افرادی که در سال‌های گذشته اظهار‌نامه مالیاتی خود را تحويل نداده‌اند در صورت عدم ارايه آن طي امسال مشمول معافیت مالیاتی نمی‌شوند.
امیری یادآور شد: بر اساس قانون هيچ معافيتي قابل قبول نيست مگر اين‌كه با اظهارنامه مالياتي باشد.
وي معافيت پايه در اظهارنامه مالياتي را ۵۸ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال عنوان كرد و بيان داشت: امسال اظهانامه‌هاي مالياتي سال ۹۰ را اتخاذ مي‌كنيم و در صورت عدم ارايه اين معافيت پايه حذف مي‌شود.
مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان تصريح كرد: در سال‌هاي گذشته نيمي از پرونده‌های مالیاتی در بخش مشاغل مشمول مالیات نشده‌اند.
وي در خصوص اين‌كه فقط چهار روز به اتمام تحويل اظهارنامه‌هاي الكترونيكي مالياتي تا ۳۱ تير امسال باق‌مانده است، گفت: براساس آخرين آمار، اصفهان در اخذ اين اظهار‌نامه‌ها در سطح کشور بین ۳۶ اداره کل امور مالیاتی رتبه نخست كسبه كرده است.
امیری همكاري اصحاب رسانه را در اطلاع‌رساني مردم براي ارايه اظهارنامه‌هاي مالياتي خود مهم ارزيابي كرد و يادآور شد: پیشرو بودن اصفهان در زمینه اخذ اظهار‌نامه مالیاتی از استان‌هاي تهران، خراسان رضوی و استان فارس، نشانه اطلاع‌رسانی مناسب است.
وي با بيان اين‌كه اجرایی شدن هر ماده قانونی می‌تواند فرصت یا تهدیدی برای مردم باشد، گفت: در اين زمينه اطلاع‌رسانی مناسب در صدر قرار دارد كه با عدم اجراي صحيح و به موقع امكان ايجاد مشکلات بسیاری برای جامعه است.
مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان نهادينه شدن فرهنگ ارايه اظهارنامه‌های مالیاتی را در میان مردم اصفهان بسيار مطلوب دانست و خاطر نشان كرد: مشارکت‌های عمومی شهروندان اصفهاني در تمام عرصه‌ها چشمگير بوده و اكنون در زمينه ارايه اظهار‌نامه مالیاتی همانند عرصه‌های دیگر در سطح کشور افتخار‌آفرین است.
وي در ادامه تاكيد كرد: اصفهان نخستین استانی بوده که در طرح برون‌سپاری مالیات مشاغل شرکت داشته است.
امیر بيان داشت: بر اساس آخرین گزارش‌های ارسال شده بیشترین رضایت‌مندی در مباحث مالیاتی نسبت به سال‌های گذشته در اصفهان وجود داشته است.
وي با اشاره به اين‌كه مراجعه حضوری مردم به ادارات مالیاتی برای ارائه اظهارنامه‌هاي مالیاتی لزومی ندارد، گفت: اين افراد می‌توانند با مراجعه به کافی‌نت‌ها، دفاتر پستی و پیشخوان‌های دولت اظهارنامه مالیاتی خود را ارايه دهند.
مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان اظهار کرد: به كارگیری روش الكترونیكی در ثبت اظهارنامه مالیاتی، صرفه‌جویی در وقت، توسعه مشاركت مردمی، افزایش بهره‌وری، تسهیل و شتاب فرایند كاری و كاهش هزینه‌ها، رضایت مودیان مالیاتی، افزایش تصمیم‌گیری مبنی بر اطلاعات صحیح و اجرای مطلوب‌تر عدالت مالیاتی را فراهم می‌کند.
وی تاکید کرد: افرادی که الكترونیكی اظهارنامه خود را ثبت می‌كنند ۳۰ درصد مالیات را به صورت نقد و مابقی آن را در هفت قسط به صورت ماهانه تا پایان بهمن سال ۹۱ پرداخت خواهند کردند.
اميري ادامه داد: کسانی هم که دستی اقدام به ارایه اظهارنامه مالیاتی می‌كنند ۵۰ درصد به صورت نقد و باقی‌مانده را ماهانه در پنج قسط تا پایان آذر سال‌جاری واریز خواهند کرد.
وی مهم‌ترین فعالیت‌های اداره كل امور مالیاتی استان اصفهان را حصول درآمد‌ها بر اساس قانون و ارايه خدمات به مودیان مالیاتی عنوان كرد و افزود: با اجرای طرح جامع مالیاتی ۶۰ درصد از نیرو‌های این مجموعه در بخش خدمات مودیان مالیاتی مشغول به کار می‌شوند.
مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان تاكید كرد: مودیان مالیاتی تا ۳۱ تیر سال‌جاری از طریق دو سامانه www.intamedia.ir و www.tax.gov.ir می‌توانند اظهارنامه مالیاتی عملكرد سال ۹۰ را ثبت و بعد از دریافت اظهارنامه چاپی، آن را به اداره امور مالیاتی ارایه دهند.
وی با بیان این‌که براساس قانون، مهلت تعیین شده به هیچ‌عنوان قابل تمدید نیست و بعد از موعد مقرر اظهارنامه مالیاتی پدیرفته نمی‌شود، متذکر شد: افرادی كه در سال‌های گذشته مشمول معافیت مالیاتی بودند با عدم ثبت اظهارنامه مالیاتی خود جریمه شده و معافیت مالیات نیز از آنها سلب می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار