کد خبر: 473944
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۰

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، صدیف بدری در جلسه کار گروه ساماندهی مشاغل مزاحم با تاکید بر ممنوعیت صدور پروانه کار برای مشاغل مزاحم در داخل محدوده شهر، اظهار داشت: مشاغل مزاحم باید با استقبال و هم‌یاری صاحبان این مشاغل از داخل شهر برچیده شود.
شهردار اردبیل با بیان اینکه ساماندهی مشاغل مزاحم فقط بر عهده شهرداری نیست، خواستار همکاری دیگر نهادهای ذیربط شد و ابراز داشت: شهرداری اردبیل آمادگی لازم برای تشویق، ترغیب و همکاری و مساعدت صاحبان مشاغل مزاحم به منظور نقل مکان به محل‌های مناسب را دارد و هر اتحادیه که صنف آن جزو مشاغل مزاحم نامیده می‌شود داوطلبانه برای نقل مکان به محل‌های مناسب اعلام آمادگی کند شهرداری تسهیلات ویژه‌ای برای آنها در نظر خواهد گرفت.
بدری انتقال واحدهای جوشکاری و در و پنجره‌ساز واقع در غریبان را از اولویت‌های کار شهرداری در این خصوص برشمرد و گفت: تامین آسایش و آرامش روحی و روانی شهروندان وظیفه قانونی و اخلاقی ماست و باید تلاش کنیم در چارچوب مصوبات قانونی و با همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌های مسئول زمینه انتقال این مشاغل به خارج از شهر را فراهم کنیم تا از صنعتگران و فعالان شهر نیز حمایت‌های لازم در این راستا به عمل آید.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، در پی بازدید شهردار و مدیران شهرداری اردبیل از مجتمع تفریحی ورزشی شورابیل، شاپور محمدی بعنوان مدیر منطقه ویژه گردشگری شورابیل منصوب شد.
شهردار اردبیل هدف از ایجاد مدیریت مستقل در شورابیل را توسعه، بهسازی و تسریع در روند امورات برشمرد و افزود : شورابیل به عنوان قطب گردشگری شهر اردبیل باید به نگین تفرجگاهی تبدیل شود.
بدری ضمن تاکید بر بهسازی و توسعه شورابیل، برای ساماندهی امورات و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و گردشگران، خواستار جمع‌آوری به موقع زباله‌ها و تنظیف محدوده شورابیل ، پیاده‌روها، اصلاح هندسی ورودی شورابیل، تامین استاندارد لازم وسایل و دستگاه‌های بازی، مناسب سازی سرویس‌های بهداشتی و احداث و تکمیل پارک‌های موجود و ایجاد رینگ پیاده‌روی در محدوده شورابیل شد.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار