کد خبر: 473583
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۲

در این مراسم فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان ، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: در استان سمنان از هر ۵ پاسدار در دوران دفاع مقدس یک نفر به شهادت رسیده است و در مجموع شهدای استان بیش از ۳۴۰ نفر از پاسداران استان، در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیده‏اند. 
سردار استاد حسینی، افزود: این آمار حکایت از روحیه شهادت‏طلبی پاسداران استان است و پاسداران اکنون نیز در دوران جنگ نرم با همان اعتقاد و انگیزه دوران دفاع مقدس در صحنه حاضرند. 
وی با بیان اینکه پاسداران ولایت‏مدار هستند خاطرنشان کرد: همه پاسدران برخود فرض می‏دانند که امر ولی فقیه را اجرایی کنند و در این مسیر، از دشمنی دشمنان ابایی ندارند.
فرمانده سپاه استان سمنان تصریح کرد: نقش خانواده‏های پاسداران در پیاده‏سازی مأموریت‏های سپاه بر هیچ‏کس پوشیده نیست و قطعا از مهمترین رموز موفقیت پاسدراران حمایت خانواده‏های آنان است. در این مراسم از ۲۰ پاسدار نمونه سپاه استان  با حضور سردار فرماندهی سپاه استان و مسئول نمایندگی ولی فقیه تجلیل شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار