کد خبر: 472830
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۶
روند رو به رشد ساخت و سازها و رونق مسکن باید حمایت شود، چراکه به نفع اقتصاد کشور و مردم است و در پایداری اقتصادی اثر مثبت می‌گذارد.
مدیرکل راه و شهرسازی فارس با بيان مطلب فوق گفت: با توجه به رشد نرخ‌ اقلام و خدمات ضروری جامعه و گرانی بسیاری از کالاها، کمترین رشد را در حوزه مسکن شاهد هستیم و بازار مسکن برخلاف سایر نیازمندی‌های مردم، خوب کنترل شده است.
هوشنگ عشایری با اشاره به اینکه رشد نرخ مسکن در سال‌های متوالی به تثبیت رسیده است افزود: افزایش قیمت مسکن می‌تواند روی مثبت سکه باشد چراکه موجب رونق ساخت و ساز و توسعه در این زمینه می‌شود که جزو فرایند و چرخه اقتصادی کشور است.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: هدف دولت از ورود به مقوله مسکن مهر از یک طرف تامین مسکن برای اقشار کم‌درآمد و نیازمند و همچنین به جریان انداختن چرخه اقتصاد کشور بود.
مدیرکل راه و شهرسازی فارس با اشاره به اینکه این ساخت و سازها موجب افزایش قیمت‌ها و رشد‌های غیرواقعی قیمت‌ها در جامعه می‌شود ابراز داشت: برخی افراد سودجو از برخی از اتفاقات خواسته یا ناخواسته که در جامعه رخ می‌دهند سو استفاده کرده و قیمت‌های کاذب کالاها و خدمات را ایجاد می‌کنند که این امر اثرات منفی خود را بر اقتصاد مردم می‌گذارد.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: وزیر راه و شهرسازی در تهران در حوزه مسکن ورود کرده و طی طرحی قیمت‌های اصلی مسکن پایه‌گذاری شده که در صورت موفقیت این طرح، اداره کل راه و شهرسازی فارس نیز آماده است که این طرح و سامانه را در این این استان اجرایی کند. عشایری خاطرنشان کرد: امیدواریم این سامانه موجب کاهش قیمت‌های کاذب بشود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار