کد خبر: 472223
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۲
بدلیل بمباران تاسیسات هسته‌ای عراق در سال ۱۹۸۱
 فارس: روزنامه عراقی "الصباح" به نقل از یک منبع آگاه پارلمانی نوشت: "نوری المالکی" نخست‌وزیر عراق با اقدام وزارت خارجه این کشور برای فعال‌سازی دادخواست علیه اسرائیل و درخواست غرامت از ان بدلیل بمباران تاسیسات هسته ای عراق در سال ۱۹۸۱، موافقت کرده است. این دادخواست به عراق حق می‌دهد برای خسارت‌هایی که در سال ۱۹۸۱ به تاسیسات هسته‌ای اش وارد شده، غرامت درخواست کند و این حق با مروز زمان از بین نمی‌رود.

برخی از اعضای پارلمان عراق با تشکیل یک کمپین، پیشنهاد باز کردن پرونده حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای "تموز" را طرح کرده‌اند و خواستار دریافت غرامت چند میلیارد دلاری از اسرائیل شده‌اند.

این کمپین تلاش دارد تا قطعنامه‌ای را که شورای امنیت در سال ۱۹۸۱ صادر کرد و بر اساس آن باید اسرائیل غرامت چند میلیارد دلاری را پرداخت کند، احیا کنند. زیرا این تاسیسات مختص به رژیم دیکتاتوری عراق نبود بلکه مختص روند توسعه و رشد کشور عراق بود.

بر اساس قطعنامه ۴۸۷ شورای امنیت سازمان ملل در سال ۱۹۸۱، عراق، از حق دریافت این غرامت برخوردار است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار