کد خبر: 471172
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۹
ایسنا: مديرعامل بنياد سينمايي فارابي گفت: شاپور قريب يكي از سينماگران پيشكسوت و ارزشمند سينما ايران بود كه فيلم «هفت‌تير‌هاي چوبي» او يكي از ماندگارترين آثار در عرصه سينماي كودك و نوجوان است.

سيد احمد ميرعلائي در گفت‌وگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: قريب همه عشق و دغدغه‌اش سينما بود و براي يك هنرمند جدا از اينكه به يك بيماري دچار مي‌شود، بيماري مهلك‌تر آن است كه از دنياي صحنه و دوربين دور باشد.

وي افزود: بيماري قريب باعث شده بود او روزگار غريبي داشته باشد و خوشبختانه همسرش براي سلامتي او از هيچ كوششي دريغ نمي‌كرد و تا لحظه آخر همراهش بود.

ميرعلائي، شاپور قريب را از جمله كارگرداناني دانست كه كارش را با ادبيات آغاز كرد و گفت: او نوشت تا به سينما رسيد و به همين دليل قصه را خيلي خوب مي‌شناخت و روايت‌گر خيلي خوبي در سينما بود.

مديرعامل بنياد سينمايي فارابي با اظهار اميدواري از آمرزش روح اين سينماگر از دست رفته درباره برنامه‌ي يادبود او اظهار كرد: پيگير برنامه تشييع و يادبود او هستيم كه متعاقبا زمان آن اعلام خواهد شد.

******

عباس رافعي گفت: افسوس مي‌خورم كه خيلي‌ها از تجربه‌هاي شاپور قريب، نتوانستند استفاده كنند.

اين تهيه‌كننده و كارگردان كه در آخرين تجربه‌ي فيلم‌سازي شاپور قريب «ملاقات»، با او همكاري داشته است،‌ در گفت‌وگويي با ايسنا، اظهار كرد: افتخار اين را داشتم كه در آخرين فيلم سينمايي شاپور قريب در خدمتش باشم و با هم كار كنيم و ضمن اينكه شاهد روحيه سرشار از اميد ايشان باشم و تجربه گران‌بهايي را به سينما منتقل كنيم.

وي افزود: حتي در روز اول فيلم برداري كه بعد از سال‌ها پشت دوربين قرار مي‌‌گرفت، شوق بسيار زيادي داشت و مي‌گفت؛ هر شب خواب سينما را مي‌بيند و حتي در آخرين ديدارمان هم كه در حالت ضعف و ناتواني بود، باز به فيلمسازي ابراز علاقه مي‌كرد.

رافعي با بيان اينكه مرد بزرگي را از داست داديم خاطرنشان كرد: جاي اين آدم‌ها پر نمي‌شود و خوشحالم كه اصغر فرهادي بعد از دريافت جايزه اسكار به همراه استاد انتظامي به ديدار ايشان رفتند.

وي از تهيه مستندي درباره‌ي شاپور قريب خبر داد و گفت: قصد داشتم درباره فيلم‌سازي ايشان كاري را بسازم كه در نهايت با ديدن مظلوميت ايشان، فيلم تبديل به سينماي غريب شد. كاري كه بسياري از سينماگران در آن حضور دارند و درباره قريب صحبت مي‌كنند و اميدوارم بخش‌هايي از آن براي مراسم ايشان آمده شوند.

رافعي همچنين درباره فيلم «ملاقات» به عنوان آخرين يادگار شاپور قريب اظهار كرد: اين فيلم در صف اكران مخاطب خاص بود كه به جايي نرسيد و مدت‌هاست كه قرار است توسط موسسه رسانه‌هاي تصويري وارد شبكه نمايش خانگي شود كه هنوز اتفاقي نيفتاده است.

**************

جمشيد مشايخي يادآور شد: از سال ۴۸ با شاپور قريب آشنا بودم و او بسيار در كارش مسلط بود.

اين بازيگر سينما در گفت وگو با ايسنا، با اظهار تاسف درگذشت شاپور قريب اظهار كرد: از سال ۴۸ و زمان ساخت فيلم «قيصر» در دفتر عباس شباويز با شاپور قريب آشنا شدم و در طول اين سال‌ها سه فيلم با او كار كردم.

وي افزود: او كارش را بلد بود، در نويسندگي تبحر داشت.

به گفته‌ي جمشيد مشايخي؛ شاپور قريب بسيار ملايم و رفيق بود و در طول اين سال‌ها هيچ چيز آزاردهنده‌اي از او نديدم.

اين هنرمند در پايان سخنانش با اظهار تاسف از درگذشت شاپور قريب به ايسنا گفت: او در طول اين سال‌ها بسيار مظلوم بود و حق شاپور قريب بسيار بيشتر از اينها بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار