کد خبر: 470823
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۶
به منظور خدمات‏رسانی به محرومین
فرمانده پايگاه محدثه دامغان ،گفت: در راستاي خدمت‏رساني رايگان به مردم مناطق محروم و ارائه آموزش‏هاي بهداشتي و درماني و ويزيت رايگان روستاييان، اين گروه به مدت يك روز در خانه بهداشت برم حضور يافتند.
هاجر خداداد، افزود: بيش از ۲۵ نفر از روستاییان از خدمات پزشکی و مشاوره‏هاي بهداشتي درماني بهره‏مند شدند و برخی نیز با دریافت داروهاي رايگان نسخه پزشکی خود را دریافت کردند.
وي، با بیان اینکه در اين طح تيمي از پزشكان بسيجي متشكل از پزشك عمومي و مشاوره پزشكي و پرستار حضور داشتند خاطرنشان كرد: ارائه آموزش‏هاي بهداشتي براي مردم، مورد استقبال حداكثري اهالي روستا قرار گرفت.
همچنین به همت بسیج محدثه دامغان، جشن الفبا اعضای حلقه‏هاي صالحين ابتدايي دختر و پسر پايگاه محدثه روستاي برم با همكاري مدرسه شهيد عليزاده، برگزار شد.
خداداد، ضمن اعلام اين خبر افزود:‌ اين جشن با هدف تشويق و ترغيب دانش آموزان و جذب آنها در فعاليت هاي بسيج برگزار شد.
گفتنی است ،قرائت قرآن، اجرای سرود، مقاله و شعر خوشامدگويي توسط نونهالان از برنامه‏های اين مراسم بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار