کد خبر: 470543
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۱

فرماندار بیرجند و رییس ستاد دایمی تسهیلات سفر استان در این مراسم ضمن بیان اینکه اجر و مزد خادمین سفر قابل جبران نیست و این اجر عندالله است، آماری از اقدامات صورت گرفته را ارائه نمود.
قاسم زاده نداف تعداد مسافران وارد شده به شهرستان بیرجند را در سال ۹۰ ، ۴۲ هزار و ۹۳۲ نفر اعلام کرد که این رقم در سال ۹۱ به ۶۳۱ هزار و ۸۷۲ نفر رسیده است.
وی ادامه داد: تعداد اقامت کنندگان در شهر بیرجند نیز از رقم ۱۲ هزار و ۳۱۰ نفر به بیش از ۱۵ هزار نفر رسید که افزایش ۲۲ درصدی را نشان می دهد، همچنین بازدید از جاذبه های گردشگری شهرستان نیز با رشد ۵۲ درصدی به ۴۷ هزار و ۹۹۳ مورد رسید.
فرماندار بیرجند برپایی بازارچه صنایع دستی در حاشیه اماکن تفریحی و دیدنی استان را ابتکار جالب اداره کل میراث فرهنگی استان دانست و گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به وظیفه خود خوب عمل کرده و نیروهای پرتلاشی در این حوزه داریم و امسال
فروش صنایع دستی از ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به ۲۰ میلیون تومان رسید و این حاکی از رشد ۱۳۲ درصدی فروش صنایع دستی در شهرستان است
وی اضافه کرد: نیروی انتظامی نیز با ارائه خدماتی از قبیل پلیس راهبر، انتظامی، امنیت و عبور و مرور نظم خاصی بر شهر حاکم کرده بود و رشد خوبی در این زمینه نیز داشتیم و در بحث مدیریت شهری نیز شهرداری با المانها، آذین بندی ها، نظافت و ... عملکرد خوبی داشت وچهره جدیدی از شهر ارائه کرد.
گردشگری رونق می گیرد
قاسم زاده نداف انجام راه سازی در منطقه گردشگری آب گرم لوت در بازده زمانی یک ماه و استقرار موتور برق، تلفن ثابت و همراه، اضافه شدن ۲۰ غرفه و... در منطقه را از دیگر اقدامات عنوان کرد و افزود: تمام خدمات صورت گرفته نشان دهنده این است که یک اراده جمعی توام با عشق و ایمان شکل گرفته که انشاالله درسالهای آینده به شکل بهتری نمود داشته باشد.
وی با بیان اینکه امسال در بحث گردشگری اعتبارات خوبی خواهیم داشت و سعی خواهد شد تا بخش گردشگری احیاء و بدین وسیله در استان تولید ثروت انجام شود،از افتتاح جاده ارتباطی بین دو منطقه بند دره و بند امیر شاه خبر داد .
گرایلی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی نیز ضمن بیان اینکه گردشگری مذهبی در دو سه سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، گفت: تعامل خوبی باید بین گردشگری مذهبی وتفریحی باشد و در این زمینه اداره کل اوقاف و اداره کل میراث فرهنگی نیز تعاملات خوبی داشته اند از آن جمله می توان به حسینیه نواب، باغ بهلگرد، حمام های فردوس اشاره کرد که برای استفاده بهتر در اختیار میراث فرهنگی استان قرار گرفت.
در این مراسم معاون گردشگری استان نیز گفت: امسال تلاش جمعی و برنامه ریزی خوبی صورت گرفت و اداره کل میراث فرهنگی استان نیز در غالب دبیرخانه ستاد سفر برنامه های خوبی برای غنی سازی اوقات فراغت مسافران و گردشگران انجام داد.
مرتضی عربی هدف از ارائه آمار را برنامه ریزی اصولی و کارشناسی شده برای ایام آتی برشمرد و افزود: آمار بستری برای برنامه ریزی سنوات بعدی است و در نوروز ۹۱ ، بیرجند رشد قابل ملاحظه ای در شاخص های مختلف داشت و می توان گفت به اهداف گردشگری رسیدیم که از جمله کارهای انجام شده می توان به آماده سازی موزه ها (۶ موزه فعال در شهرستان که از ساعت ۹ تا ۲۱ پذیرایی علاقمندان بود)، برپایی نمایشگاههای صنایع دستی، استقرار راهنمایان موزه، حرکت قطارشادی با اجرای مراسم تئاتر عروسکی، برپایی سیاه چادرهای عشایری و برپایی نمایشگاه آثار تاریخی شرق و شمال شرق کشور اشاره نمود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار