
شهردار اردبیل از تعیین تکلیف نهایی اراضی خیابان عطایی و املاک این محدوده در کمیسیون ماده ۵ شهرداري خبر داد.
صدیف بدری در دویست و سومین جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار داشت: قرار است ۱۵ قطعه از زمینهای تفکیک نشده را تحویل صاحبان ملک خیابان عطایی کنیم و آنها اراضی این منطقه را در اختیار شهرداری قرار دهند تا با کاربری مورد نظر بتواند تعیین تکلیف در این حوزه را انجام دهد همچنين در این زمینه اعضای شورای شهر اردبیل با اعاده کاربری این محدوده به فضای سبز موافقت کرده و خواستار حفظ حق و حقوق شهرداری به صورت قطعی شدند.
بدري افزود : اعضای شورای شهر اردبیل همچنین به پیشنهاد شهرداری در مورد هوشمندسازی تقاطعها در اردبیل رای مثبت دادند و قرار شد با صرف ۳۵۰ میلیون تومان هوشمندسازی تقاطعهای شهر اردبیل برای کنترل وضعیت ترافیک انجام شود.
شهردار اردبیل در این زمینه بیان داشت: بنیاد مسکن به عنوان یک نهاد غیردولتی فعال در حوزه عمران و کارهای زیرسازی در اجرای این پروژه به کمتر از رقم توافقی راضی نیست و ما در تلاش هستیم با اجرای زیرسازی و جدولگذاری ما بین پل ارجستان تا کشاورزی و پل رضوان تا پل هوایی اردبیل و آسفالت این مسیر پروژه را تا هفته دولت به بهرهبرداری برساند.
گفتني است، اعضای شورای شهر اردبیل پیشنهاد شهرداری را مبنی بر توافق ۵۰ به ۵۰ در اجرای تندروها و کندروهای کمربندی دوم اردبیل را مسکوت گذاشتند و از رئیس شورا و شهرداری خواستند با بنیاد مسکن به کمتر از ۵۰ درصد در اجرای پروژه توافق کرده و به سرعت عملیات زیرسازی و جدولگذاری را بنیاد مسکن استان انجام داده و شهرداری نیز آسفالت آن را در اولویت قرار دهد.