کد خبر: 467801
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۰
رییس جمهوری اسلامی ایرن به قدرت های فاسد حاكم بر جهان هشدار داد كه به آیات الهی توجه كنند و درغیراین صورت دست تقدیر الهی و قدرت ملت ها به زودی آنها را از مراكز قدرت به زیر می كشد.
احمدی نژاد در دومین روز از یكصدمین سفر استانی خود به خراسان رضوی در جمع مردم باخرز افزود: مشكلات بشر در طول تاریخ ازسوی كسانی است كه تقوای الهی و حقیقت انسانی را فراموش كرده و راه را برای تسلط شیطان بر اندیشه و عمل خود باز كرده اند.
وی تصریح كرد: اگر آنها آیات و مواعظ الهی را می شنیدند و به آن توجه می كردند وضع جامعه بشری امروز متفاوت بود.
رییس جمهوری با طرح این سوال كه این همه تبعیض، فقر و فلاكت ناشی از چیست؟ گفت: عده ای كه خود و خدا را فراموش كرده اند و فاقد تقوای الهی هستند موجب ایجاد تبعیض، فقر و فلاكت در جهان شده اند.
احمدی نژاد ادامه داد: هر چه قدر كه به آنها نصیحت و كلام الهی به آنها بازگو می شود، چشم و قلب آنها بسته است و درس نمی گیرند.
رییس قوه مجریه با بیان این كه مشاهده می كنیم كه اطراف كشور ایران چه می گذرد، اظهار داشت: عده ای بمباران می كنند، به رگبار می بندند، تحقیر می كنند و با قلدری، طلبكاری می كنند چرا كه عده ای بی تقوا و خودفراموش كرده در مراكز قدرت جهان حاكم شده اند و فساد می كنند.
احمدی نژاد تاكید كرد: همیشه اندیشه و عمل سلطه گران منجر به فساد، ظلم، كشتار، تبعیض و تحقیر می شود.
** امروز باید همه دست به دست هم بدهیم و ایران را بسازیم
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تلاش همه برای سازندگی كشور تاكید كرد و گفت: امروز باید همه دست به دست هم دهیم و با همدلی، برادری و عدالت، ایران را بسازیم.
رییس جمهوری با بیان این كه كارهایی را باید مردم انجام بدهند، گفت: حمایت، پشتیبانی و ارایه تسهیلات برعهده دولت است اما با توجه به این كه آبادانی، تولید و اشتغال وظیفه همگانی است باید جوانان نیز آستین را بالا زده و كشور را آباد كنند.
**كسانی كه تحت ولایت الله قرار می گیرند به قله های سعادت می رسند
احمدی نژاد همچنین در بخش دیگر قرآن كریم را موعظه و سفارش خدای بزرگ ذكر و اضافه كرد: خدای بزرگ در قرآن بر توجه به نعمت های الهی سفارش كرده است.
وی با یادآوری این كه خدا استعدادهای فراوانی به انسان عنایت كرده، ادامه داد: خداوند متعال از انسان خواسته است ، استعدادهای خود را برای رسیدن به باریتعالی شكوفا كند كه از جمله این استعدادها، تعقل و تفكر است.
رییس دولت دهم، تعقل را راه رسیدن به خدا، حقیقت و اساس انسانیت دانست و ادامه داد: امر دیگری را كه خدا به آن سفارش می كند ولایت است چرا كه همه انسان ها نیازمند ولایت هستند.
احمدی نژاد با اشاره به این ولایت شامل ولایت الله و طاغوت است، افزود: كسانی كه تحت ولایت طاغوت قرار می گیرند استعدادهای آنها از بین می رود و زیبایی، توحید، پرستش، عدالت و محبت را درك نخواهند كرد.
وی اظهار داشت: اما كسانی كه تحت ولایت الله قرار می گیرند به قله های سعادت می رسند.
رییس قوه مجریه با بیان این كه خدا انسان را برای زندگی در بالاترین مراتب كمال خلق كرده است، گفت: خدا نمی خواهد انسان در تبعیض، فقر و ناآگاهی زندگی كند.
رییس جمهوری پس از سخنرانی در جمع مردم شهرستان باخرز، عازم شهرستان رشتخوار شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار