کد خبر: 467580
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۳

 براساس اقدامات انجام شده ساخت تعداد پنج دانشکده علوم پزشکی در مشهد در پی چهارمین سفر استانی ریاست جمهوری به استان خراسان‌رضوی مورد موافقت قرار می‌گیرد. 
محمود شبستری رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام این خبر افزود: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی بهداشت و سلامت جامعه نقش اساسی و بسیار پراهمیتی را در ارتقای شاخصه‌های سلامت جامعه ایفا می‌کند.
قائم‌مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان خراسان‌رضوی با اشاره به برنامه‌‌های چهارمین سفر استانی هیئت دولت به خراسان‌رضوی افزود: چهارمین سفر استانی هیئت دولت به خراسان‌رضوی با توجه به اهمیت و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی و هم‌چنین توجه استاندار خراسان‌رضوی و وزیر بهداشت و درمان دارای برنامه زیاد و ویژه‌ای برای این حوزه است.
وی موافقت با ساخت تعداد پنج دانشکده علوم پزشکی در شهر مشهد را از توافق‌ها سفر استانی هیئت دولت عنوان کرد و ادامه داد: اعلام موافقت با احداث پنج دانشکده داروسازی، بهداشت، پرستاری، پیراپزشکی و طب سنتی از توافقات چهارمین سفر استانی هیئت دولت محسوب می‌شود که پیش‌نویس‌های اولیه آنها نیز تهیه و آماده شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم‌چنین از وجود برنامه احداث سه بیمارستان بزرگ در شهر مشهد خبر داد و گفت: احداث سه بیمارستان بزرگ ۵۴۰ تخت‌خوابی سرطان، تخصصی بانوان و تخصصی قلب و عروق و هم‌چنین احداث اورژانس ۲۰۰ تخت‌خوابی بیمارستان امام رضا(ع) و بیمارستان جدید ۵۴۰ تخت‌خوابی بیمارستان امام رضا(ع) نیز از دیگر برنامه‌های سفر چهارم رئیس جمهوری و هیئت دولت به مشهد محسوب می‌شود.
شبستری خاطرنشان کرد: تعداد ۶۰ اورژانس جاده‌ای و هم‌چنین ساخت بیمارستان در شهرستان‌های متعدد استان نیز از دیگر پروژه‌هایی است که براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، در حاشیه چهارمین سفر استانی رئیس جمهور مورد موافقت قرار می‌گیرند.
قائم‌مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان خراسان افزود: با توجه به حجم کثیر فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و هم‌چنین همایش‌ها و کنفرانس‌های متعددی که این دانشگاه بدون داشتن مرکز همایش‌ها برگزار می‌کند، احداث سالن بزرگ و مجهز مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز از برنامه‌های استانی سفر چهارم است که در صورت تصویب و اجرا از دستاوردهای بسیار مثبت این سفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: براساس توافقات انجام گرفته با هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و هم‌چنین همکاری و موافقت هیئت دولت، مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اراضی ذکریا با دارا بودن یک سالن بزرگ ۱۰۰۰ نفری، یک سالن ۶۰۰ نفری و هم‌چنین چهار سالن ۱۰۰ نفری با بودجه و اعتبار وزارت بهداشت و درمان و بودجه دانشگاه علوم پزشکی مشهد احداث می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار