کد خبر: 467268
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۱
فارس: احسان حدادی که به دلیل پرداخت نشدن مالیاتش از سوی باشگاه نفت تهران، ممنوع الخروج شده بود با تلاش فدراسیون دو و می‌دانی و پرداخت شدن مبلغ مالیاتش مشکلی برای خروج از کشور ندارد.

افشین داوری، رئیس فدراسیون دو و می‌دانی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: مشکل حدادی مر بوط به مبلغ مالیات قراردادش در سال ۸۶ و زمانی که با باشگاه نفت قرارداد داشت، بود و زمانی که به اداره مالیات مراجعه کرد متوجه شد که ممنوع الخروج است و برای برطرف شدن این مسئله با ما تماس گرفت.

وی گفت: ما هم به دلیل اینکه او در شرایط حساسی قرار دارد مالیات او را بلافاصله پرداخت کردیم. قرار است در روزهای آینده با مسئولان نفت در این زمینه صحبت کنیم. حدادی هم صبح پنجشنبه بدون هیچ مشکلی راهی قطر می‌شود تا در رقابت‌های دو و می‌دانی دایموند لیگ شرکت کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار