کد خبر: 466644
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۱
«جوان» گزارش مي‌دهد؛

به گزارش جوان، جمعيت حاضر در نمايشگاه به قدري بود كه روزنامه انگليسي گاردين روز گذشته در گزارشي نوشته بود: «نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران، روزانه بيش از نيم ميليون بازديدكننده دارد. اين تعداد، بيش از رقم شركت‌كنندگان در نمايشگاه بين‌المللي فرانكفورت است كه ادعاي بزرگ‌ترين نمايشگاه جهان را دارد.» 

پرفروش‌ترين كتاب‌ها تا به امروز
نكته جالب در چند روز گذشته نمايشگاه استقبال بيش از حد تصور مخاطبان از كتاب‌هايي بوده كه محوريت آنها انقلاب و دفاع مقدس است و به نوعي ادبيات انقلاب درنمايشگاه امسال يكه‌تازي مي‌كند.
در اين ميان كتاب «شرح اسم» كه شرحي است بر زندگي مقام معظم رهبري از تبار و تولد تا سال‌هاي كودكي و نوجواني و كارنامه‌اي است مختصر از اولين كنش‌هاي سياسي و اجتماعي ايشان تا پيروزي انقلاب اسلامي تا به امروز يكي از پرفروش‌ترين كتاب‌هاي نمايشگاه بوده است به طوري كه در دو روز گذشته تمامي نسخه‌هاي آن براي فروش به اتمام رسيده است.استقبال از كتاب «شرح اسم» در نمايشگاه به حدي بوده است كه مسئول غرفه «مركز مطالعات و پژوهش‌هاي سياسي» به خبرنگار «جوان» گفت: استقبال به حدي است كه ما در غرفه جوابگوي مراجعان نيستيم و كتاب دو روز است كه ناياب شده است. 

يكي از مسئولان غرفه با اعلام اينكه به غير از فروش، درخواست‌هاي بسيار زيادي هم براي پيش فروش كردن اين اثر تاكنون به ثبت رسانده‌اند، در ادامه به خبرنگار جوان گفت:‌مؤسسه ما اين كتاب را در شش نوبت چاپ و با مجموعه شمارگان ۱۸ هزار جلدي تهيه كرده است، اما با اين استقبال بسيار قابل توجه در همان دو سه روز اول آغاز به كار نمايشگاه، همانطور كه خودتان مي‌بينيد نسخه‌هاي اين كتاب ناياب شده و مراجعات زيادي را هم داريم كه متأسفانه پس از جواب «شرح اسم نداريم» به سؤال درخواست‌كنندگان، با چهره ناراحت و «كجا مي‌توانيم پيدا كنيم» مواجه مي‌شويم. 

نكته جالب اينجاست كه مجلدات دوم و سوم كتاب «نقش رهبري در مديريت بحران» نيز پرفروش‌ترين اثر انتشارات كيهان در اين روزهاست به نحوي كه جلد اول اين كتاب تاكنون نزديك به هفت بار تجديد چاپ شده است. 

ديگر كتاب پرفروش نمايشگاه «نورالدين پسر ايران» است.نورالدين عافي راوي كتاب كه به همراه همسرش و همچنين معصومه سپهري نويسنده ديروز به نمايشگاه آمده بودند در غرفه انتشارات سوره مهر (ناشر كتاب) به سؤالات علاقه‌مندان و خبرنگاران حاضر در نمايشگاه پاسخ دادند. 

تازه‌ترين رمان رضا اميرخاني با عنوان «قيدار» هم كه از عصر روز پنج‌شنبه ۱۴ ارديبهشت در غرفه نشر افق ارائه شده است، جزو پرفروش‌ترين كتاب‌هاي نمايشگاه لقب گرفت. همچنين رضا اميرخاني نيز به منظور معرفي بيشتر كتاب خود و همچنين پاسخ به سؤالات علاقه‌مندان به اثر تازه‌اش، طي روزهاي شنبه ۱۶ارديبهشت، دوشنبه ۱۸ ارديبهشت و چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت در غرفه نشر افق واقع در سالن ۵ شبستان حضور خواهد داشت. 

فراموشي محمدحسين جعفريان
محمدحسين جعفريان شاعر، روزنامه‌نگار و مستندساز شناخته شده نيز با كتاب «در پايتخت فراموشي» در نمايشگاه بيست و پنجم حضور دارد. محمدحسين جعفريان، طي روزهاي شنبه و يك‌شنبه ۱۶ و ۱۷ ارديبهشت در غرفه انتشارات سوره مهر حضور خواهد يافت و طي اين دو روز كتاب را براي علاقه‌مندانش امضا خواهد كرد. «در پايتخت فراموشي» يادداشت‌هاي سفر او با بهروز افخمي به كابل و پنجشير است. 

غرفه «حجاب و عفاف» در بخش كودك
غرفه «عفاف و حجاب» بخش كودك و نوجوان با هدف آموزش غيرمستقيم نماز و حجاب به كودكان براي اولين بار در بيست و پنجمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران نيز افتتاح شده است. مسئولان انجمن فرهنگي ناشران كتاب كودك و نوجوان در اين باره مي‌گويند: با افتتاح اين بخش تصميم گرفته شده است تا با قرار دادن تصاوير و نمادهايي همچون «تكبيره الاحرام» و «قنوت» روي سكوهاي تعبيه شده، كودكان و نوجوانان را به اين امر علاقه‌مند كنيم. كودكان هم با وارد شدن به اين غرفه مي‌توانند روي سكوهاي خاصي كه به منظور قرائت قرآن ساخته شده، نشسته و به قرائت قرآن كريم بپردازند. 

اجراي سرود توسط گروه حزب‌الله
بخش بيداري اسلامي در ايام برپايي نمايشگاه كتاب ۸۰ ميهمان ويژه دارد كه تعدادي از آنها از كشور لبنان و ۱۲ نفر نيز اعضاي گروه سرود حزب‌الله هستند كه هر روز در ايام برگزاري نمايشگاه به اجراي برنامه مي‌پردازند. 

خريد سنگ‌هاي زينتي در بخش بين‌الملل
در بخش بين‌المللي نمايشگاه كتاب تهران كه در طبقه دوم سالن شبستان واقع شده قرار است ناشران خارجي يا بنيادهاي مرتبط با حوزه بين‌الملل كتاب حضور داشته باشند، ولي گوشه‌اي از اين سالن از همه جا شلوغ‌تر است! اين شلوغي نه براي خريد كتاب يا محصولات فرهنگي بلكه براي خريد سنگ‌هاي زينتي براي ساخت گردنبند، دستبند، گوشواره و اقلامي از اين دست است. در حالي فروشنده‌هاي سنگ‌هاي زينتي در بخش بين‌الملل نمايشگاه كتاب مستقر شده‌اند كه شنيده‌‌ها حاكي از آن است كه مسئولان نمايشگاه اجازه حضور آنها را صادر كرده‌اند. 

تمديد بازديد از نمايشگاه
تعطيلي ديروز (جمعه) باعث سرازير شدن خيل عظيمي از مشتاقان كتاب به نمايشگاه شده است. با توجه به اينكه هر ساله ساعت بازديد از نمايشگاه كتاب در روزهاي تعطيل يك ساعت افزايش پيدا مي‌كند، اين روند امروز هم اجرايي شد و بازديدكنندگان مي‌توانند تا ساعت ۲۱ به نمايشگاه كتاب مراجعه كنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار