کد خبر: 466124
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۰

اولین جلسه برنامه ریزی در خصوص اجرای طرح پزشک خانواده به ریاست همتیان، فرماندار شهرستان سمنان در محل فرمانداری تشکیل شد. 
همتیان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت استاد علامه مرتضی مطهری و گرامیداشت هقته معلم، توجه به بحث درمان و سلامت را یک امر ضروری دانست و افزود: تمام کشورهای پیشرفته به علت تسریع در روند درمان و جلوگیری از هزینه های اضافی، این سیستم را اجرا کرده اند. 
فرماندار سمنان با بیان اینکه اجرای موفق طرح، مستلزم اطلاع رسانی مناسب به شهروندان می باشد گفت: طبق پیش بینی های انجام شده در این طرح، هر پزشک حداقل ۵۰۰ و حداکثر ۲۵۰۰ نفر را تحت پوشش گرفته و در هر محله یک تیم سلامت با کادر متشکل از ۱۷ پرسنل مستقر خواهد شد که این تیم ۱۰۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهد. 
این سیستم دارای ۳ سطح دسترسی شامل :سطح اول پزشک عمومی- سطح دوم پزشک متخصص و سطح سوم پزشک فوق تخصص بوده و در مرحله اول مراجعه به پزشك و دارو برای مراجعین رایگان است.
همتیان ،یادآور شد: با اجرایی شدن این طرح بیماران باید ابتدا به پزشك خانواده مراجعه کنند تا در صورت نیاز به پزشك متخصص ارجاع داده شوند.
دکتر جندقی، سرپرست مرکز بهداشت استان نیز با اشاره به کلیات طرح، از پزشک خانواده به عنوان کسی که در نخستين سطح خدمات، عهده‌دار ارائه خدمات پزشكي بوده و مسئول تامين جامعه و تداوم خدمات، ‌مديريت سلامت و هماهنگ کننده با ساير سطوح است یاد کرد.
وی افزود: ارتباط پزشك خانواده با مردم به منظور ارزيابي ميزان بهره‌مندي از خدمات، تلاش براي ايجاد عدالت در برخورداري از امكانات سلامت است. 
جندقی، اظهار داشت: اجرای طرح سرشماری خانوارهای شهر سمنان در بازه زمانی 15/۱/91 تا 31/۶/9۱ اجرا و در این راستا سوابق خانواده ها جمع آوری و وارد سامانه سلامت خواهد شد.
سرپرست مرکز بهداشت استان در پایان گفت:در ستاد اجرایی شهرستان ۴ کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی،آمار و فناوری اطلاعات، آموزش نیروی انسانی و پایش و نظارت دیده شده و اجرای عملیاتی طرح، از تاریخ ۱/۹/۹۱ خواهد بود

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار