کد خبر: 462925
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۲
مسئول بخش فناوری اطلاعات (IT) اداره کتابخانه‌های اصفهان از تجهيز هفت کتابخانه شهر اصفهان به شبکه اینترانت سراسری براي اتصال نهاد کتابخانه‌ها به منظور ایجاد شبکه یکپارچه میان تمام کتابخانه‌ها در تهران خبرداد .
دل‌آرام فراهانی اظهار داشت: ۹ کتابخانه در استان اصفهان به نرم‌افزار نمایه نشریه‌ها و مقالات مجهز است و هم‌چنین اتصال مابقی کتابخانه‌ها نیز در برنامه آینده این اداره قرار دارد.
وی افزود: هم‌چنین در راستای اجرای سیاست‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و با هدف ارتقای سطح خدمت‌رسانی به مراجعان ‌سامانه بلوتوث در ۱۰ کتابخانه استان اصفهان راه‌اندازی شده است.
مسئول بخش فناوری اطلاعات اداره کتابخانه‌ها تصریح کرد: تاکنون این سامانه در کتابخانه ابن مسکویه اصفهان، علامه طباطبایی شهرضا، کتابخانه مرکزی فریدن و فریدون‌شهر، کتابخانه آران و بیدگل شماره یک، اردستان شماره یک، مرکزی دهاقان، الغدیر خمینی‌شهر، شهید دستغیب شاهین‌شهر و کتابخانه دولت‌آباد برخوار راه‌اندازی شده است.
وی ادامه داد: انتقال کتاب‌های الکترونیکی و پیام کوتاه برای اشاعه فرهنگ کتاب‌خوانی و افزایش سرانه مطالعه مفید از اهداف راه‌اندازی این سامانه است.
فراهانی با بیان اینکه این سامانه دارای حافظه جانبی برای ذخیره چندین هزار جلد کتاب است، تأکید کرد: این سامانه امکان ارسال فایل به ۱۰ تا ۱۵ نفر را به طور هم‌زمان تا فاصله ۲۵۰ متری دارا است و هم‌چنین امکان دریافت هم‌زمان فایل از همین تعداد نفر دارد.
وی اضافه کرد: حدود ۵۰ جلد کتاب برای این سامانه توسط نهاد کتابخانه‌های کل کشور به صورت متمرکز برای کتابخانه‌ها ارسال شده و ۳ هزار جلد کتاب نیز از مرکز رایانه قائمیه اصفهان دریافت شده است.
مسئول بخش فناوری اطلاعات در ادامه بیان داشت: با استفاده از این سامانه پس از ورود فرد به کتابخانه با توجه به ظرفیت تلفن همراه وی یک یا چند کتاب مفید و مناسب برای او ارسال می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار