کد خبر: 462277
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۸
رئیس هیئت ورزش روستایی و عشایری استان اصفهان:
با حمایت مسئولان تا پایان خرداد سال ۹۱ تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام ورزش روستایی در استان اصفهان به پایان می رسد.
به گزارش جوان آنلاین از اصفهان، مهدی اسدی رئیس هیئت ورزش روستایی و عشایری استان اصفهان افزود: نباید اجازه بدهیم ورزش در روستاها عقیم بماند چرا که روستاییان و عشایر حق فراوانی به گردن ما دارند.
وی با ابراز رضایت از عملکرد هیئت در سال گذشته افزود: بنا به گفته مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان اصفهان، بیمه ورزشی روستاییان رشد صد درصدی داشته است و در این مسیر حمایت فدراسیون، اداره‌کل ورزش و جوانان استان اصفهان، استانداری، فرمانداری و بخشداری‌های استان اصفهان را در کنارمان داشته‌ایم.
رئیس هیئت ورزش روستایی و عشایری استان اصفهان با ابراز امیدواری نسبت به رشد بیمه ورزشی روستایی و عشایری در سال جاری تأکید کرد: در صورت ادامه روند فعلی در پایان سال ۹۱، تعداد بیمه‌شدگان ورزشی هیئت ۵۰ هزار نفر افزایش پیدا می‌کند.
اسدی افزود: ترویج فرهنگ ورزش همگانی در میان روستاییان و عشایر کشور اولویت نخست کاری هیئت ورزش‌های روستایی و عشایر استان اصفهان محسوب می‌شود.
رئیس هیئت ورزش روستایی و عشایر استان اصفهان به برگزاری دومین المپیاد فرهنگی ورزشی عشایر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: این المپیاد با عنوان جام ولایت و ایثار با حضور ۶۵۰ ورزشکار در دو بخش بانوان و آقایان از ۲۶ استان کشور در ۱۱ رشته ورزشی به میزبانی شهرستان فریدون‌شهر برگزار شد، هم‌چنین مسابقات جام ریاست جمهوری در فروردین سال گذشته با شرکت ۹۴۳ تیم ورزشی و ۱۱ هزار و ۲۶۸ ورزشکار در چهار رشته ورزشی فوتسال، فوتبال، والیبال و بازی‌های بومی و محلی به انجام رسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار