کد خبر: 459919
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰
فرماندار یزد:
 لازمه رسیدن به توسعه پایدار افزایش سرانه مطالعه در کشور است.
عزیزالله سیفی فرماندار یزد در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان با اشاره به اینکه اهمیت کتاب و کتابخوانی در توسعه پایدار جوامع بر کسی پوشیده نیست افزود: امروزكتاب و كتابخواني در فرآيند توسعه فرهنگي و اجتماعي جوامع، از اهمیت بالایی برخوردار است كه بدون آن، ‌امكان دست‌يابي به توسعه و پيشرفت مطلوب وجود ندارد.
وی با بیان اینکه وجود فضای مناسب در افزایش سرانه مطالعه هر کشور مهم می باشد افزود کتابخانه ها به عنوان یک مرجع فرهنگی شناخته می شوند که باید با تجهیزد آنها به امکانات به روز و مدرن زمینه مناسب را برای ايجاد علاقه به مطالعه و تحقيق در افراد جامعه ایجاد نمایند.
سیفی اظهار نمود: در این زمینه تلاشهای خوبی در این چندین سال صورت گرفته است و کتابخانه های عمومی شهرستان یزد به امکانات خوبی مجهز شده اند.
وی بیان نمود: کتاب به عنوان یک عنصر اصلی و تأثیرگذار در آن مطرح باشد و والاترین جایگاه را در همه نهادهای فردی و اجتماعی از آن خود سازد.
در ادامه اعضای انجمن کتابخانه از بخشهای مختلف کتابخانه فرخی یزدی بازدید نمودند.
در این بازدید رفیعی رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان یزد گزارشی از اقدامات انجام شده و ایجاد فضای های مناسب از قبیل ایجاد محیط مناسب برای کودکان ، بخش ارتباط با فضای مجازی و ... داد.
سیفی در این بازدید قول مساعد تا مقدمات گسترش فضای این کتابخانه به زودی فراهم شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار