کد خبر: 459206
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۲
فرماندار مرند:
فرماندار مرند از نحوه پرداخت تسهیلات بانکی به مشاغل خانگی در مرند انتقاد کرد و نحوه پرداخت تسهیلات به مشاغل خانگی را نامناسب خواند.
بهنام رضوانی در جلسه کارگروه اشتغال این شهرستان با انتقاد از در خواست کارمندان رسمی برای پرداختن وام مشاغل خانگی اظهار داشت: طبق مصوبه بانک مرکزی برای ارائه تسهیلات به ضامن معتبر نیاز نیست اما نادیده گرفتن این امر و درخواست ضامن کارمندی برای پرداخت تسهیلات در زمینه ایجاد اشتغال در بخش‌های مختلف توسط برخی بانک‌های عامل آن هم بدون توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و دولت، نارضایتی و بی‌نظمی فراهم آورده است.
فرماندار مرند در ادامه ضمن با اهمیت شمردن ایجاد اشتغال و هماهنگ‌سازی ، پایداری سیاست‌های پولی، ارزی در کنار تنظیم بازارهای اقتصادی را عاملي مهم برای کاهش نرخ بیکاری ، ارتقای بهره‌وری و افزایش تولید دانست كه تاثير مهمي در ترویج، تقویت کار و تولید کارآفرینی دارد.
وی گفت: تولیدات داخلی به عنوان ارزش اسلامی و ملی با بهره‌گیری از نظام آموزشی و تبلیغی کشور مهم شمرده می‌شود.
رضوانی اظهار کرد: در شهرستان مرند برای حمایت از شغل‌های خانگی تاکنون ۸۰ درصد سهمیه مجوز صادر شده که برای پرداخت به کارگروه اشتغال استان معرفی شده‌اند.
رئیس کارگروه اشتغال شهرستان مرند در ادامه میزان اعتبار اختصاصی برای ایجاد مشاغل خانگی را در این شهرستان ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان ذکر کرد.
وی افزود: تا آخر سال ‌جاری این میزان اعتبار برای حمایت از مشاغل خانگی شامل خیاطی، قالیبافی، گلدوزی و در بخش خدمات و هنری باید توسط دستگاه‌های اجرایی مربوطه تکمیل و پرداخت شود.
فرماندار مرند همچنین از سرپرستان بانک‌های استان خواست در تصویب و ابلاغ اعتبارات مشاغل خانگی به بانک‌های عامل تسریع کنند.
رضوانی گفت: از ۱۶ هزار فرصت شغلی در سال‌ جاری برای استان، برای ۵ هزار نفر سهمیه شهرستان مرند در بخش‌های مختلف تولیدی و صنعتی ایجاد اشتغال پیش‌بینی شده است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار