
رييس اداره راه و ترابري شهرستان دهلران از ايمن سازي كامل محور دهلران- آبدانان با حذف نقاط حادثه خيز ۱۲ كيلومتر از اين محور خبرداد.
عليرضاقاسمي با اعلام اين خبر ميزان پيشرفت فيزيكي اين طرح ها را حدود ۴۵ درصد اعلام كرد و گفت : براي اجراي اين طرح ها كه به منظور ارتقا سطح، افزايش عرض راه و كاهش تصادفات اجرا مي شود، ۱۳۲ هزار متر مكعب خاكبرداري و ۷۵ هزار متر مكعب خاكريزي انجام شده است
قاسمي طول محور دهلران- آبدانان را ۱۰۵ كيلومتر عنوان كرد و اظهار داشت : اين محور يكي از پرتردد ترين محورهاي ارتباطي شهرستان است كه در زمان جنگ تحميلي به صورت اضطراري و با مشخصات فني پايين ساخته شده است.
وي يادآور شد: طرح ساماندهي پليس راه موسيان به طول ۵۰۰ متر شامل احداث باندهاي رفت و برگشت، احداث جدا كننده وسط با بلوار، عمليات بهسازي، احداث پاركينگ و اجراي آسفالت با اعتبار يك ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال در روزهاي اخير تكميل و به بهره برداري رسيد.