
معاون اداری مالی شهرداری اصفهان با اعلام اين كه در دی ماه امسال آزادسازی فاز دوم پروژه بزرگ احياي ميدان امام علي(ع) به اتمام می رسد، تاكيد كرد: با پایان یافتن این پروژه مهم و بزرگ فصل تازه ای از ساماندهی محورهای تاریخی و بازسازی فضاهای فرسوده در اصفهان شکل می گیرد.
سید مرتضی حسام نژاد با بيان مطلب فوق اظهار داشت: وجود بافت های فرسوده در شهرهای تاریخی به ویژه شهر اصفهان ، یکی از موانعی است که مدیران شهر را به چاره اندیشی واداشته است تا با احیاء و بازساری شرایط نامناسب فضاهای فرسوده ، هویت ناهنجار اینگونه مناطق را دگرگون سازند.
وي احیاء و باز سازی میدان عظیم امام علی(ع) و امحای چهره مغشوش پیرامون این میدان را از دغدغه های مدیران شهر دانست و گفت: فاز اول این مجموعه که زیر گذر ترافیکی بود سال گذشته به بهره برداری رسید و مورد استقبال شهروندان محترم قرار گرفت .
معاون اداري مالي شهرداري اصفهان خاطر نشان کرد: فاز دوم به مجموعه میدان و بناهای مجاور و عناصر با ارزشی همچون مسجد جامع ، منارعلی ، مدرسه و کاروانسرای کاسه گران ، بازار ریسمان منحصر می شود که هر کدام یک سند با ارزش تاریخی است که از گذشتگان بجا مانده است.
حسام نژاد با تاکید بر اینکه آزاد سازی از ارکان اصلی و یکی از دشوارترین مراحلی است که با انجام آن ، عملیات اجرایی هر پروژه آغاز می شود تصريح كرد: آزاد سازی فاز دوم میدان بزرگ امام علی (ع) ، بدلیل وجود کسبه با سابقه ، همراه با ظرافت و تعامل متقابل مالکین و شهرداری منطقه ، مدیریت املاک و پشتیبانی انجام می شود.
وی اعلام کرد: آزاد سازی میدان زغال در محدوده ی فاز دوم میدان امام علی (ع) اتمام یافته و میدان میوه در این فاز نیز ۲۸ درصد پیشرفت داشته است.
معاون اداري مالي شهرداري اصفهان افزود: آزاد سازی جنوب بازار عبدالرزاق حدود ۹۵ درصد و شمال این بازار ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
حسام نژاد با اشاره به میزان پیشرفت آزاد سازی خاطرنشان كرد: ارزش ریالی توافقات صورت گرفته کل فاز دوم ، تاکنون حدود ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه در بر داشته و شهرداری با حفظ حقوق مالکین در طرح اطراف میدان تاکنون با جلب رضایت صاحبان املاک تعداد ۲۴۹ مورد توافق صورت گرفته است .
وي ادامه داد: شهرداری اصفهان در احیای این میدان به تنهایی عمل می کند و در مواردی مانند جابجایی تاسیسات از جمله شبکه آب و فاضلاب، برق، گاز و مخابرات با همراهی شرکت های مربوطه همکاری دارد.
وی در پایان اظهار داشت: در دی ماه امسال آزادسازی فاز دوم این پروژه بزرگ به اتمام می رسد و با پایان یافتن این پروژه مهم و بزرگ فصل تازه ای از ساماندهی محورهای تاریخی و بازسازی فضاهای فرسوده در اصفهان شکل می گیرد.