کد خبر: 453693
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۴
به اتهام تقلب و جعل امضاء
به گزارش خبرگزاری فارس، این منبع آگاه افزود: به دنبال صدور بیانیه موسوم به بیانیه ۱۴۳ نفره که با هدف احیای جسد فتنه ۸۸ منتشر شده، تاکنون حداقل ۳۰ نفر از افرادی که اسامی و امضای آنها ذیل این بیانیه قرار گرفته به طور مکتوب و یا با انجام گفت‌وگوهایی این موضوع را تکذیب کرده‌اند.

این افراد تأکید کرده‌اند که نه تنها این بیانیه جعلی را امضاء نکرده‌اند بلکه از صدور آن نیز بی‌اطلاع بوده‌اند.

منبع مذکور یادآور شد: در تحقیقات بعدی مشخص شد عامل اصلی جعل امضاء و این اقدام متقلبانه محمد توسلی عضو سابق گروهک منحله موسوم به نهضت آزادی بوده است و بر همین اساس وی به اتهام تقلب و جعل امضاء دستگیر شد.

مقام آگاه افزود: به موازات ادامه تحقیقات درباره امضاء‌کنندگان بیانیه ۱۴۳ نفره تعداد افرادی که امضای آنها جعل شده و به این امر معترض هستند در حال افزایش است.

اعضای گروهک منحله جبهه مرتد ملی و چند تشکل وابسته به سران فتنه و برخی گروهک‌های ضدانقلابی از جمله امضاءکنندگان این بیانیه ضدانقلابی هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار