وحيد دهقانی مسئول نمايندگي ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان ميبد گفت: عمليات مرمت و ساماندهي اين آب انبار شامل اجراي پوششهاي تخريب شده محوطه بالاي آب انبار با خشت و ملات نيمچه کاه، برچيدن آجرکاريهاي روي گنبد خزينه به علت آسيبهاي وارده بر روي گنبد مي باشد.
وي اظهار داشت : از ديگر اقدامات مرمتي انجام شده را می توان به بازسازي بادگير قسمت شرقي خزينه ، تخليه کامل خزينه آب انبار از زباله و نخالههاي ساختماني، اجراي اندود کاهگل به صورت ته کش و روکش بر روي گنبد خزينه و پشت بام محوطه بالاي آب انبار، اصلاح آجر کاريهاي نماي جلوي آب انبار و اجراي شبکه آجري آن اشاره كرد.
دهقاني مبلغ هزينه شده جهت مرمت و بهسازي اين آبانبار تاريخي را ۸۰ ميليون ريال اعلام کرد.
وي موقعيت قرارگيري آب انبار ملارباب را در گذشته در ميان گشتخوان مابين محلات مهرجرد و ده آباد دانست. که امروزه به علت گسترش محلات و ساخت و سازهاي جديد در ميان بافت نسبتا جديد قرار گرفته است.
این مقام مسئول ساختار اين آب انبار را متعلق به اواخر دوره قاجار دانست و افزود: متاسفانه به علت بيتوجهي اهالي محل اين آب انبار دچار آسيب شده بود و با توجه به تمام شرايط موجود براي حفظ اين آب انبار و جلوگيري از تخريب آن مرمت و بازسازي قسمتهاي آسيب ديده به صورت اماني انجام گرفت.