کد خبر: 453194
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۴
با وجود اينكه بارها اعلام شده با خلع يد پيمانكار قبلي ورزشگاه نقش‌جهان، كار ساخت اين ورزشگاه به اصفهان واگذار شده است، اما روند اجرايي ساخت اين ورزشگاه هنوز آغاز نشده و مديران استان به دنبال ترك تشريفات براي انتخاب پيمانكار مورد نظر خود در ورزشگاه نقش‌جهان هستند.
مديران استان ماههاست كه به دنبال دريافت بودجه ورزشگاه نقش‌جهان از سوي مديران كشور هستند و هر هفته با برگزاري جلسه و كشاندن مديران كشور به ورزشگاه نقش‌جهان، در صدد جذب بودجه مورد نظر براي اين ورزشگاه هستند.
جالب اينكه اين مديران هر هفته اعلام مي‌كنند كه جلسات خوبي برگزار شده و چيزي تا آغاز دوباره عمليات اجرايي ورزشگاه نقش‌جهان نمانده است.
اما در جديدترين اقدامات براي اين ورزشگاه، مسئولان به دنبال اين هستند كه با گرفتن ترك تشريفات براي اين ورزشگاه، در زمان صرفه‌جويي كرده و پيمانكار خوش‌نام اصفهاني كه پيش از اين مورد تاييد مسئولان استان قرار گرفته است، كار ساخت اين ورزشگاه را بر عهده بگيرد.
ترك تشريفات بندي است كه به موجب آن مديران مي‌توانند در پروژه‌هايي كه سرعت كار از اهميت بسياري برخوردار است، از آن استفاده كرده و فارغ از مناقصه، پيمانكار مورد نظر خود را انتخاب كنند.
با اين حال، سيد محمد حجازي، مديركل دفتر فني استانداري اصفهان در مورد مشكلات ورزشگاه نقش‌جهان به ايمنا گفت: پيمانكار قبلي ورزشگاه خلع يد شده و كار ساخت نقش‌جهان به اصفهان واگذار شده است اما زماني مي‌توانيم با قاطعيت از واگذاري پروژه به اصفهان سخن بگوييم كه اعتبار مورد نظر آن اختصاص داده شود.
وي ادامه داد: تا زماني كه اعتبار مورد نظر به ورزشگاه نرسد، نمي‌توانيم در مورد آن اظهار نظر كنيم؛ در روزهاي گذشته برآوردها و تجهيز كارگاه‌ها توسط پيمانكار جديد انجام شده اما به طور رسمي كار ساخت ورزشگاه انجام نشده است زيرا ما بدون بودجه نمي‌توانيم قراردادي انعقاد كنيم.
مديركل دفتر فني استانداري اصفهان در پاسخ به اين سئوال كه گفته مي‌شود پيمانكار جديد بدون انعقاد قرارداد، كار ساخت ورزشگاه را آغاز كرده است، اضافه كرد: ممكن است پيمانكار با دستور شفاهي مسئولان كار خود را آغاز كند اما به صورت رسمي، كار ساخت ورزشگاه با انعقاد قرارداد آغاز مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار