
بانوي آلماني كه پنج سال است به دين مبين اسلام مشرف شده در حرم مطهر رضوي گفت: پس از قبول اسلام، هر سال از آلمان به زيارت امام رضا(ع) آمدهام و بسيار در اين مكان نوراني احساس آرامش ميكنم.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني آستان قدس رضوي، «بهآت مصداقي» افزود: وقتي تازه مسلمان شده بودم و در حرم مطهر نوع ارتباط مردم با امام رضا(ع) را ميديدم، برايم قابل درك نبود بعدها پس از مطالعه و شناختي كه نسبت به ائمه هدي(ع) پيدا كردم، مفهوم اين ارتباط معنوي و عاطفي عميق را ميفهمم.
وي افزود: اكنون ارتباط قلبي خاصي با اين امام مهربان پيدا كردهام و هرسال به پابوس ايشان ميآيم.
مصداقي درباره آشنايياش با اسلام گفت: پس از آشنايي با همسرم در آلمان، وقتي رفتارهاي او را ديدم، بسيار علاقهمند پاكيزگي و نظافت دين اسلام شدم و شروع به مطالعه كتابهايي درباره اسلام به زبان آلماني كردم.
وي ادامه داد: البته راهنماييهاي همسرم و پاسخهايي كه در نهايت حوصله به سئوالات فراوانم ميداد، در تصميم بسيار موثر بود.
اين بانوي مسلمان در پاسخ به اينكه نظرش در مورد حجاب چيست، اينگونه گفت: اگر فلسفه وجود حجاب را بداني، قطعا با حجاب مشكل نخواهي داشت، من در اين مورد بسيار كنكاش كردم و واقعا توصيهام پذيرش با آگاهي در اين زمينه است.
وي در پايان تاكيد كرد: مطالعه قرآن كريم و زندگاني امامان معصوم(ع) راهي در زندگي به روي انسان ميگشايد كه هرچه پيشتر ميروي، بيشتر علاقهمند خواهي شد.
.............................................................................