کد خبر: 452857
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۲
مشاور استاندار اردبیل خبر داد؛
 مشاور استاندار و مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: در راستای احیای سنت حسنه حکمیت در میان خانواده‌ها و در راستای کاهش طلاق مشاوره‌های خانوادگی تقویت می‌‌شود.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، خدیجه جعفری‌اصل در کار گروه امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل اظهار داشت: کمیته‌های سه‌گانه جهاد اقتصادی، طلاق و حجاب و عفاف باید در استان تشکیل شود که در این راستا همکاری مناسب و مستمر دستگاه های اجرایی را طالبیم.
وی با بیان اینکه اعضای کار گروه تخصصی بانوان در نیمه اول سال جاری در راستای فعالیت‌های بانوان اقدامات موثری را انجام داده‌اند، خاطرنشان کرد: اعتبارات ارتقای شاخص‌های فرهنگی استان اردبیل از طریق مجلس به استانداری‌ها ابلاغ شده و با مشارکت معاونت برنامه‌ریزی در راستای فعالیت‌‌های بانوان با عنوان طرح تحرک، فعالیت‌های خود را مدون می‌کنیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با بیان اینکه اداره کل ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی در این طرح نقش عمده‌ای را برعهده دارند افزود: طرح‌های از سوی دستگاه‌ها به منظور اجرا در سال جاری ابلاغ شده که انتظار می‌رود دستگاه‌های دخیل کار گروه امور بانوان را در راستای ارتقای فعالیت‌ها و در حوزه کمی و کیفی همراهی کنند.
جعفری‌اصل تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف را جزو مصوبات سال جاری اعلام کرد و گفت: در این راستا کمیته تخصصی مد و لباس فعالیت خود را آغاز می‌کند که در این راستا طرح تحرک در استان به منظور شناسایی دختران نخبه و شناسایی آنان اجرا می‌‌شود.
مشاور استاندار اردبیل کاهش آسیب‌های خانواده، ارتقای سطح سلامت بانوان، کاهش بیماری‌های بانوان و.... را از عمده وظایف کار گروه بانوان و خانواده اعلام کرد و ابراز داشت: نظارت بر مهد‌های کودک، ترویج ازدواج آسان و ورزش بانوان، کاهش بیماری‌های زنان، غربالگری بیماری‌های خاص زنان و... در استان اردبیل مصوب شده و در نیمه دوم سال بانوان به صورت رایگان زیر پوشش غربالگری بیماری قرار می‌گیرند.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل همچنین اجرای برنامه‌های طرح مطهره، رحمت، تحرک و آیین زندگی متعالی را یادآور شد و اظهار داشت: این برنامه‌ها با هماهنگی دفتر امور فرهنگی و اجتماعی اجرا شده و در حال تبادل فرهنگی با کشورهای همجوار هستیم.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــــــــــــــ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار