کد خبر: 442130
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۸
سردار نقدی:
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بسیج، سردار محمدرضا نقدی رئیس ساز مان بسیج مستضعفین، با بیان اینکه عقب ماندن یا جلو زدن از ولایت هردو گمراهی است، گفت: وقتی انسان همراه کشتی ولایت نباشد، چه جلو بیفتد و چه عقب بیفتد غرق خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم پرهیز از افراط و تفریط در هر کاری افزود: بسیجیان که حلقه اول دایره ولایت و پیشتاز عمل عالمانه به منویات رهبری هستند، هیچ گاه گرفتار افراط و تفریط نمی‌شوند و مثل همیشه تا رسیدن به قله‌های پیروزی که همان حاکمیت اسلام بر جهان است، گام به گام پشت سر امام خامنه‌ای دامت برکاته حرکت می‌کنند، بسیجیان هشیارتر از آنند که با شعارهای افراطی، امکان مظلوم نمایی افراد منحرف و فتنه‌گر را فراهم آورند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر لزوم مقابله حداکثری با فتنه‌گران و مزدوران صهیونیسم جهانی خاطرنشان کرد: شعار مرگ، بر منحرفانی که برای بر هم زدن امنیت کشور و زمینه سازی تجاوز بیگانگان، نوکری استکبار را می‌کنند و با هدایت رسانه‌های اجنبی تلاش می‌کنند صحنه‌های آشوب را برای غوغا علیه جمهوری اسلامی فراهم کنند، افراط نیست.

وی افزود: مطالبه محاکمه و مجازات این مفسدین، حق همه ملت است و با صدای بلند باید علیه این دو نفر فاسق و مفسد فی الارض و نوکر و جیره خوار اجنبی، فریاد زد و مجازات سریع آنان را خواستار شد.

نقدی در تبیین شاخصه‌های اعتدال سیاسی تصریح کرد: خروج از اعتدال آن است که هرکس لغزشی از او سر زد را ضد انقلاب بدانیم و علیه او شعار بدهیم و راه را برای بازگشت افراد خطا کار، به مسیر انقلاب ببندیم. البته کسانی هم که لغزش داشته‌اند باید بدانند که بدون اعلام برائت از فتنه‌گران، ملت آن‌ها را نمی پذیرد.

وی در پایان اظهار داشت: کار برای ارشاد واماندگان از انقلاب را لازم نیست به شعار ها بکشیم و آن‌ها اگر به انقلاب برنگردند سرنوشتی مثل بقیه گمراهان و جاماندگان از انقلاب داشته و نامشان برای همیشه تاریخ به رسوایی برده خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار