کد خبر: 433074
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۶
یک شهروند – تهران: به تازگی سکه‌های تقلبی در بازار طلا بسیار زیاد شده است، چرا مسئولان بانک مرکزی برای برخورد با متخلفان اقدام شایسته‌ای انجام نمی‌دهند؟
احمدی – تهران: از مسئولان روزنامه جوان تقاضا داریم که هر چه سریع‌تر شماره ارتباط پیامکی را برای ارسال نظرات خوانندگان اعلام کنند این روزها پیامک روش ارتباطی مؤثری است.
یک پزشک بازنشسته: از مسئولان و مدیران وزارت بهداشت تقاضا دارم که از تجربیات و سال‌ها تلاش پزشکان بازنشسته هم بعد از دوران بازنشستگی استفاده کنند. پزشکان بازنشسته می‌توانند تجارب خوبی را به پزشکان جوان و تازه‌کار منتقل کنند.
محمدیان – کرج: از مسئولان قوه قضائیه تقاضا داریم که به پرونده شکایت از پروژه نگین غرب در کرج رسیدگی کنند. رسیدگی به پرونده تخلفات مدیران سابق این پروژه پس از 3 سال هنوز ناقص باقی مانده است.
یک خانم خانه‌دار – شیراز: از زمانی که قیمت نان در کشور اصلاح شده است، کیفیت آن و اندازه حجم نان در برخی محلات شیراز بسیار پایین آمده است. از مسئولان وزارت بازرگانی تقاضای رسیدگی داریم.
یکی از اولیای دانش‌آموزان:‌ وزارت آموزش و پرورش بخشنامه کرده که مدارس حق دریافت مبالغی را به عنوان فوق برنامه ندارند، اما در حال حاضر اغلب مدارس نمونه دولتی به این بخشنامه توجهی ندارند و کماکان هزینه‌ای بابت برنامه‌های غیردرسی از والدین دانش‌آموزان دریافت می‌کنند.
یک بازنشسته آموزش و پرورش: مدیران وزارتخانه آموزش و پرورش باید برای بیمه تکمیلی بازنشستگان فکری کنند، زیرا در حال حاضر پرداخت هزینه‌های درمانی برای اغلب بازنشستگان آموزش و پرورش بسیار مشکل و حتی غیرممکن است.
یوسفی – تهران: تا به امروز چندین بار با شهرداری منطقه 6 یوسف‌آباد و اداره برق این منطقه برای تأمین روشنایی معابر در شب تماس گرفته‌‌ایم، اما به رغم چندین ماه پیگیری اهالی، اقدام شایسته‌ای انجام نشده و هنوز بسیاری از معابر این منطقه با مشکل روشنایی و تاریکی مواجه هستند.
یک شهروند - تهران: این روزها تنها قیمت نان سنگک است که به صورت عادلانه افزایش یافته و بر این اساس قیمت نان‌های لواش و بربری بسیار ناعادلانه افزایش داشته است. از مدیران وزارت بازرگانی تقاضای رسیدگی داریم.
یک شهروند – تهران: از روزنامه جوان تقاضا داریم که در مطالب و گزارش‌های خود تمام جناح‌های سیاسی را در نظر داشته باشد و مرتباً یک جناح خاص را مورد انتقاد قرار ندهد، این رویه باعث ارتقا کیفی و کمی روزنامه خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار