کد خبر: 432660
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۶
«لوران گباگبو» پیشنهاد «الحسن واتارا» برای تقسیم قدرت در دولت جدید ساحل عاج را نپذیرفت.
به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، تنش‌های سیاسی در ساحل عاج همچنان ادامه دارد. در آخرین تحولات این کشور «لوران گباگبو» رئیس جمهوری خودخوانده پیشنهاد «الحسن واتارا» را برای تقسیم قدرت رد کرد.
«یوسوفو بامبا» نماینده واتارا در سازمان ملل متحد با اعلام این مطلب از گباگبو خواست از قدرت کناره‌گیری کرده و رئیس جمهوری قانونی را به رسمیت بشناسد.
به گفته وی، این اقدام راه خروج از بحران کنونی کشور بوده و طرفین می‌تواند پس از آن درباره حل اختلافات مذاکره کنند. واتارا پیشنهاد تشکیل کابینه ائتلافی بزرگ با حضور نمایندگان هر دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری را داده است.
این در حالی است که اتحادیه آفریقا قصد دارد نشستی را برای بررسی تحولات ساحل عاج برگزار کند. در همین حال «رایلا اودینگا» نخست وزیر کنیا و نماینده این اتحادیه در مذاکرات حل بحران ساحل عاج روز جمعه راهی ابیجان می‌شود.
تنش‌های داخلی در ساحل عاج بلافاصله پس از بروز اختلاف در نتایج انتخابات بروز کرده و روز به روز بر دامنه آن افزوده شده است. این تنش‌ها در این مدت به درگیریهای محدودی میان طرفداران دو نامزد در مناطق مختلف کشورانجامیده است. طبق آمارهای رسمی تا کنون حدود 200 نفر در درگیریهای داخلی کشته شده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار