کد خبر: 430844
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۵
به دلیل غیبت غیرموجه و سفر بدون اجازه به امارات

با نظر کادر فنی و تایید علی پروین، علی کریمی به دلیل غیبت غیر موجه در تمرینات استیل اذین در اختیار باشگاه قرار گرفت.

صادق درودگر، سرپرست تیم فوتبال استیل آذین در گفت وگویی با سایت رسمی این باشگاه درباره علی کریمی اظهار کرد: متاسفانه کریمی بدون اجازه کادر فنی و علی پروین، رئیس سازمان فوتبال استیل آذین تیم الاهلی را در دیدار برابر میلان همراهی کرده است و به همین دلیل با تصمیم کادر فنی و تایید علی پروین، کریمی به دلیل غیبت غیر موجه در تمرینات در اختیار باشگاه قرار گرفت تا تصمیمات لازم درباره ایشان اتخاذ شود.

وی افزود: همچنین با درخواست کادر فنی و علی پروین، باشگاه استیل آذین قصد دارد در نامه ای اعتراض آمیز به باشگاه الاهلی، خواستار توضیحات بیشتر درباره نقض قانون توسط این باشگاه در خصوص گفت وگو با علی کریمی و دعوت از این بازیکن برای حضور در این دیدار دوستانه بدون هماهنگی با باشگاه فعلی این بازیکن شود.

درودگر ادامه داد: این نامه به زودی تنظیم و به این باشگاه اماراتی ارسال خواهد شد و در صورت عدم پاسخ مناسب باشگاه استیل آذین این موضوع را از طریق مراجع قانونی و حقوقی به شدت پیگیری خواهد کرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار