کد خبر: 430140
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۶
روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت: عربستان به تلاش‌های سوریه برای رد دادگاه حریری پیوسته و به احتمال زیاد حریری خواستار توقف تحقیقات دادگاه بین‌المللی خواهد شد.
به گزارش فارس، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» ‌روز چهارشنبه در گزارشی به نقل از منابع آگاه که به هویت آن اشاره‌ای نکرد، نوشت: عربستان نیز با سوریه برای اعمال فشار بر سعد الحریری در رد دادگاه بین‌المللی رسیدگی به ترور رفیق الحریری همراه شده است.
این روزنامه در توجیه مخالفت عربستان با دادگاه حریری در عین حال مدعی شد: ریاض از حزب الله تضمین گرفته است که طرفداران حریری را مورد حمله قرار ندهد.
عربستان نیز به تلاش‌های سوریه در حل و فصل مشکل لبنان پیوسته احتمال زیاد می‌رود که حریری از دادگاه بین‌المللی خارج شود اگرچه حریری تاکنون هیچ گونه تصمیمی در این باره اتخاذ نکرده است.
این روزنامه صهیونیستی در ادامه نوشت با توجه به اطلاعاتی که تاکنون حاصل شده است راه حل عربستان و سوریه به جایی ختم می‌شود که نخست‌وزیر لبنان با صدور بیانیه‌ای اقدامات دادگاه بین‌المللی را رد و خواستار توقف تحقیقات این دادگاه می‌شود.
هاآرتص تأکید کرد، حزب الله حمایت خود را از دولت در تلاش‌ها برای خلع سلاح کردن آوارگان فلسطینی خارج از اردوگاه‌های آوارگان در لبنان اعلام کرده است و این گام همسو با توافقنامه طائف که به جنگ داخلی در لبنان پایان داد تأکید جدیدی بر حاکمیت لبنان است.
سفر مشاور پادشاه عربستان به لبنان و سوریه
پادشاه عربستان در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور سوریه از سفر قریب‌الوقوع مشاور خود به لبنان و سوریه برای نهایی کردن مذاکرات خبر داد.
روزنامه الاخبار لبنان در شماره دیروز خود نوشت که ملک «عبدالله بن عبدالعزیز» شاه عربستان نشستی با عبدالعزیز فرزند و مشاور خود و همچنین تعداد دیگری از معاونانش در مقر استراحت خود در نیویورک برگزار کرده است.
وی در این نشست در تماس تلفنی با اسد درخواستی را برای سعد حریری می‌فرستد تا پرونده مذاکرات برای حل مشکل لبنان را با او بررسی کند.
ملک عبدالله همچنین گفته است که به‌زودی فرزند خود عبدالعزیز را به لبنان خواهد فرستاد تا با مقامات ارشد این کشور دیدار کند، این سفر پیش از عزیمت وی به دمشق برای بررسی آخرین نظرات در زمینه توافق سوریه و عربستان خواهد بود.
قدرت نمایی صهیونیست‌ها در مرز لبنان
در حالی که به نظر می رسد صهیونیست‌ها از فروپاشی دادگاه نمایشی رفیق حریری خشمگین هستند، تلاش می‌کنند با نقض تمامیت ارضی لبنان در برابر مقاومت به اصطلاح مانور قدرت بدهند. فرماندهی ارتش لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک گشت پیاده رژیم صهیونیستی که متشکل از دو تن بود روز دوشنبه با نقض اراضی لبنان با عبور از حصار امنیتی مقابل پایگاه راس السماقه در منطقه اشغالی مزارع شبعا حدود 20 متر به خاک این کشور پیشروی کرده و حدود 15 دقیقه در خاک لبنان به گشت‌زنی پرداختند.
ارتش لبنان‌ این اقدام رژیم صهیونیستی را تجاوز دوباره به تمامیت ارضی و حاکمیت لبنان دانست و اعلام کرد:‌یک گشت پیاده دیگر اسرائیل متشکل از چهار تن نیز صبح روز سه‌شنبه به خاک لبنان تجاوز کرد.
در این بیانیه‌ آمده است: ‌یگان‌های ارتش لبنان که در آن منطقه حضور دارند، اقدامات عملی مناسبی را انجام داده‌اند‌ و در حال حاضر این مسئله با هماهنگی نیروهای سازمان ملل که به صورت موقت در لبنان مستقر هستند، در حال پیگیری است.
در این حال میشل سلیمان‌، رئیس جمهور لبنان ایجاد استراتژی دفاع ملی برای مقابله با تجاوزهای رژیم صهیونیستی را خواستار شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار