کد خبر: 411576
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۲
بدهکار خسیس طلبکارش را سه قسمت کرد


به گزارش خبرنگار «جوان» دوازدهم اسفند سال گذشته زنی مأموران کلانتری بومهن را از ناپدید شدن همسرش باخبر کرد. این زن گفت:« همسرم رضا (35 ساله) از ساعت 9 صبح بیست و دوم بهمن از منزل خارج شد اما دیگر برنگشت.»

کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام تحقیقات دریافتند «رضا» در مغازه فردی به نام «محمد» کار می‌کرد و چند روز قبل به علت اختلاف بر سر حقوق پرداختی آنجا را ترک کرده است.

با شناسایی مغازه «محمد» در بومهن او به مأموران گفت:« چند روز پیش رضا به اینجا آمد و از من خواست تا به او پول بدهم و قرار شد فردای آن روز پول را پس بدهد. پول را گرفت و رفت و از آن روز تا حالا هیچ خبری از او ندارم.»

اظهارات «محمد» در حالی بود که کارآگاهان متوجه کذب بودن آن شده بودند چون رضا به خاطر حقوق کم با او درگیر شده بود. تحقیقات چند ماه ادامه داشت تا اینکه شانزدهم شهریور «محمد» به عنوان متهم دستگیر شد.

او در اعترافاتش گفت:« بیست و دوم بهمن سال گذشته رضا به مغازه‌ام آمد و درخواست طلبی را که از من داشت کرد که من به بهانه اینکه کاری دارم مغازه را بستم اما او با من سوار ماشین شد. در طول مسیر با هم درگیر شدیم و من با چاقویی که داشتم ضربه‌ای به گلوی او زدم که همان یک ضربه باعث مرگش شد.
محمد –ع (50 ساله) ادامه داد:« پس از اینکه متوجه شدم رضا را به قتل رسانده‌ام از ترسم جنازه را تکه‌تکه کرده و در سه پلاستیک ریختم و در بیابان‌های اطراف دماوند به داخل پرتگاهی انداختم.»

بدین ترتیب با توجه به اعترافات صریح متهم کارآگاهان اداره یازدهم به پرتگاه مورد نظر رفتند و موفق به کشف بقایای جسد شده و آن را به پزشکی قانونی فرستادند.

سرهنگ کارآگاه سعید لیراوی، معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی پایتخت گفت:« با توجه به اعتراف متهم به ارتکاب جنایت و کشف بقایای جسد و تأییدیه پزشکی قانونی درخصوص هویت مقتول، پرونده جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار