
به گزارش فارس به نقل از بتانیوز، این شرکت قصد دارد نت بوک های جدیدی عرضه کند که مجهز به پردازنده های قدرتمندتر دوهسته ای بوده و بر روی آنها تراشه های موسوم به اتم نصب شده است.
این نت بوک ها که Mini 5103 نام خواهند گرفت؛ از مدل جدیدی از پردازنده اتم موسوم به N550 بهره می برند که سرعت پردازش آن 1.5 گیگاهرتز است. HP همچنین قصد دارد در آینده پردازنده های اتم N550 را هم عرضه کند که عملکرد بسیار بهتری در مقایسه با پردازنده های اتم فعلی دارند.
Mini 5103 که 2.6 پوند وزن دارد، مجهز به نمایشگر 10.1 اینچی بوده و طراحی قاب آن فلزی است. سازگاری با فناوری های ارتباطی بی سیم از جمله دیگر مزایای این محصول است قیمت پایه این محصول 399 دلار است که با افزودن حداکثر امکانات این قیمت به 530 دلار افزایش می یابد.
این نت بوک به یک گیگابایت RAM، 160 گیگابایت هار ددیسک، وب کم، باتری سه سلولی، ویندوز XP یا 7 مجهز خواهد بود .