کد خبر: 407616
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۲:۰۳

به گزارش فارس شبکه تلویزیونی «روسیا الیوم»، اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران از ساخت سیستم‌های دفاع موشکی جدیدی خبر داده و گفته است که این سیستم‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.
این شبکه تلویزیونی با قرار دادن این خبر در صدر اخبار بخش‌های خبری خود تأکید کرد: احمد وحیدی، وزیر دفاع ایران اعلام کرده است قدرت دفاعی ایران به حدی رسیده است که می‌تواند نیاز کشورهای دیگر را نیز برآورده کرده و نیروهای مسلح ایران با تمام توان در برابر دشمن و رژیم صهیونیستی می‌ایستند.
تلویزیون روسیه در حالی به بازتاب دادن توانمندی موشکی ایران پرداخته که مسکو به‌رغم توافقات صورت گرفته از واگذاری سامانه دفاع موسکی اس‌300 به ایران همچنان خودداری می‌کند.
این در حالی است که پیشتر نیز روسیاالیوم، خبر پرتاب موشک بالستیک «قیام1» را در گزارشی مورد بررسی قرار داده و تأکید کرده است که پرتاب این موشک با آغاز سوخت‌رسانی به نیروگاه بوشهر همراه بوده است.
بر این اساس، همزمانی پرتاب این موشک با راه‌اندازی نیروگاه بوشهر همانند دیگر محافل رسانه‌ای مورد توجه خاص این شبکه تلویزیونی بوده و در تمامی گزارش‌های خود در رابطه با نیروگاه بوشهر ابتدا به پوشش خبری پرتاب موشک قیام پرداخته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار