
رییس پلیس آگاهی یزد از مواردی کلاه برداری از طریق عابر بانک ها در استان خبر داد و در این مورد به مردم هشدار داد.
سرهنگ زینلی افزود: در این شیوه کلاه برداران از طریق تماس تلفنی با افراد و یا مراکز خدماتی و سفارش کالا یا خدمات، از آنان می خواهند تا برای انتقال وجه بابت خرید خود به نزدیکترین عابر بانک مراجعه کنند تا وجه مورد نظر را از این طریق منتقل کنند.
او ادامه داد: با مراجعه فرد به عابر بانک، کلاه بردار از طریق تلفن همراه اقدام به گفتن شماره حساب بصورت تلفظ تک شماره ای می کند و از فرد می خواهد از طریق عابر بانک عملیات انتقال وجه را انجام دهد غافل از اینکه شخص کلاه بردار جای شماره حساب مبدا و مقصد انتقال را جابجا می گوید و با این روش به جای اینکه پول به حساب فرد واریز شود از حسابش برداشت می شود.
رییس پلیس اگاهی استان افزود در این شیوه کلاه برداری که در یزد و چند شهر دیگر استان اتفاق افتاده مبالغی بین بیست تا پنجاه میلیون ریال از هر نفر کلاه برداری شده است.
لازم به ذکر است این تماس ها از خارج از استان صورت گرفته و شناسایی و دستگیری کلاه برداران در حال اقدام است