کد خبر: 402180
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۰

به گزارش خبرنگار «جوان» جلسه محاکمه در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی و جهاد مستشار دادگاه برگزار شد.
در این جلسه ذبیح‌زاده، نماینده دادستان با اشاره به اعلام گذشت اولیای‌دم، خواستار مجازات متهم از جنبه عمومی جرم و به اتهام مباشرت در قتل عمدی و همچنین کودک‌آزاری شد.
متهم در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینکه اتهام قتل را قبول دارم گفت: روز حادثه بسیار عصبانی بودم و مائده هم به شدت مرا اذیت می‌کرد. گوشی موبایل مرا به سمتی پرتاب کرد و من هم از این کار او عصبانی شده بودم، دهانش را گرفتم تا تنبیهش کنم.
تحقیقات نشان داده بود که مائده به طور متناوب از سوی مادرش مورد ضرب و شتم قرار می‌گرفته است، ولی مادر او در جواب به سؤال قاضی که آثار کبودی روی صورت و دور چشمان مائده به چه علت است گفت: نمی‌دانم. من گاهی اوقات او را تنبیه می‌کردم. در حال حاضر فقط من متهم هستم و کسی از همسرم، که او هم مائده را کتک می‌زد، سؤالی نمی‌پرسد.
بعد از اظهارات متهم در بیان آخرین دفاع که ضمن اظهار پشیمانی از قتل فرزندش، خواستار بخشش از سوی دادگاه بود، قاضی محمدی‌کشکولی ختم جلسه را اعلام و صدور حکم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موکول کرد.

آغاز ماجرا

ظهر 11 تیر سال گذشته، مأموران کلانتری 158 کیانشهر از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی از وقوع یک فقره مرگ مشکوک در درمانگاه امین باخبر شدند.
مأموران با حضور در این محل دریافتند دختربچه‌ سه ساله‌ای به نام مائده که توسط والدینش به درمانگاه آورده شده بود، به طرز مشکوکی فوت کرده است.
بعد از انتقال جسد مائده به پزشکی قانونی، پزشکان اعلام کردند که مائده بر اثر خفگی کشته شده است و آثار متعدد کبودی نیز روی صورت و اطراف چشمان او مشاهده شده بود.
پدر مائده اظهار داشت، توسط همسرش از بیماری دخترش باخبر شده و وقتی به خانه آمده است با جسد بی‌جان مائده روبه‌رو شده و او را به درمانگاه برده است. مادر مائده نیز بازداشت و در اولین جلسه تحقیقات به ارتکاب قتل مائده اعتراف کرد.
با اعتراف متهم، قرار مجرمیت وی از سوی دادسرای جنایی تهران صادر شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار