کد خبر: 401366
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۱
روزنامه صهیونیستی "معاریو ":
روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی از توانمندی حزب‌الله لبنان نوشت: بر اساس گزارش‌های سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل در صورت وقوع درگیری، این حزب قادر به بمباران روزانه تل‌آویو و عمق اسرائیل با بیش از 600 موشک است.
به گزارش جوان به نقل از فارس، روزنامه صهیونیستی "معاریو " همزمان با چهارمین سالگرد شکست رژیم صهیونیستی از حزب الله لبنان در جنگ تابستان 2006 بار دیگر گزارشی را درباره قدرت موشکی و نظامی بالای حزب الله نوشت.
در این گزارش آمده است: بنا بر گزارش‌های سرویس اطلاعاتی اسرائیل در صورت وقوع هر گونه درگیری جدید بین اسرائیل و لبنان، حزب الله تل‌آویو و عمق اسرائیل را با نزدیک به 600 موشک بمباران خواهد کرد.
گزارش مذکور تاکید کرد حزب الله تلاش می‌کند قدرت خود را به شلیک هزار موشک در روز در 60 روز متوالی افزایش دهد و دستیابی حزب الله به این توانمندی بسیار نزدیک است.
این روزنامه همچنین آورده است حزب الله تشکیلات نظامی آموزش دیده خود را در امتداد مرز جنوبی خود مستقر کرده است تا برای مقابله با هر حمله زمینی اسرائیل آماده باشد.
معاریو آورده است قدرت حزب الله از زمان جنگ تابستان 2006 به طور شگفت‌آوری زیاد شده است به گونه‌ای که شمار تجهیزات نظامی و مبارزان خود را چند برابر کرده است.
در ادامه گزارش آمده است حزب الله اکنون موشک‌های پیشرفته‌ای در اختیار دارد و شمار مبارزان حزب الله نیز از پنج هزار به هشت هزار نفر افزایش یافته است.
حزب الله همچنین پایگاه‌های محکم وسامانه‌هایی دفاعی را در زیر زمین بنا کرده است و قدرت توپخانه‌ای و ضد موشکی و اطلاعاتی حزب الله هم در سطح بالایی است و می‌تواند نیروهایی از یگان‌های ویژه را در مرزها مستقر کند و می‌تواند یگان‌هایی از نیروهای شهادت طلب خود را فراخواند تا در صورتی وقوع هر گونه درگیری از مرزها عبور کرده و عملیاتی را علیه نیروهای دشمن اجرا کنند.
در پایان گزارش معاریو آمده است اسرائیل باید هوشیار باشد که در صورت هر گونه آتش‌افروزی جدید علیه لبنان عمق اسرائیل در 60 روز متوالی هدف موشک‌های حزب الله قرار خواهد گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار