
دولت افغانستان روزهای 2شنبه و 3شنبه را به منظور تامین امنیت و جلوگیری از ترافیک بیشتر در شهر کابل، تعطیلی عمومی اعلام کرد.
به گزارش جوان به نقل از خبرنگار خبرگزاری فارس ،شورای وزیران افغانستان شب گذشته این تصمیم را به منظور تامین امنیت هر چه بیشتر نشست کابل و جلوگیری از مشکلات ترافیکی عنوان کرد.
در همین حال وزارت کشور افغانستان با انتشار اطلاعیه ای از شهروندان کابل خواسته است تا به تمامی توصیه های نیروهای امنیتی احترام بگذارند.
در حال حاضر رفت و آمد در شهر کابل به سختی انجام می شود و پستهای ایست و بازرسی امنیتی در تمام نقاط کابل مستقر شده اند و مردم از مشکلات رفت و آمد در شهر شکایت دارند.
شهر کابل فردا میزبان کنفرانس جهانی کابل است و بررسی کمک های خارجی در بخش های مختلف افغانستان از برنامه های این نشست اعلام شده است و افغانستان برای این نشست طرح های مشخص اقتصادی و سیاسی را آماده کرده است.
وزارت اقتصاد افغانستان اعلام کرده است که این طرح ها در پنج بخش آماده شده اند که تنها هزینه پروژه های زیر بنایی و کشاوزی 11 میلیارد دلار براورد شده است.
در این نشست نمایندگان بیشتر از 70 کشور و نهادهای کمک کننده به افغانستان شرکت خواهند کرد.
ورود هیئت های خارجی به کابل از روز گذشته آغاز شده است و تا ساعاتی دیگر نیز "منوچهر متکی " وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران وارد کابل خواهد شد.