وزیر امور خارجه سابق پاکستان گفت که دو کشور هند و پاکستان برای حل مشکلات سیاسی و مهم خود هیچ راهی جز مذاکره ندارند.
به گزارش جوان به نقل از فارس ، خورشید محمود قصوری وزیر امور خارجه سابق پاکستان اواخر دیروز اعلام کرد که برای دو کشور هند و پاکستان هیچ راهی بهتر از مذاکره وجود ندارد تا آنها بتوانند مشکلات مهم و سیاسی خود را حل نمایند.
وزیر خارجه سابق پاکستان در گفتوگویی با یک شبکه تلویزیونی خصوصی این کشور گفت که هر دو کشور باید اختلافات سیاسی خود را به دور از موضوعات ملی و داخلی حل و فصل نمایند.
وی در ادامه با اشاره به موضوع کشمیر و مسائلی از این دست، گفت که هند و پاکستان باید در حال حاضر به مسائل سیاسی و تیرگیهایی که در روابط دیپلماتیک دو کشور بوجود آمده توجه کنند و آنها را با مذاکره حل و فصل نمایند.