کد خبر: 399808
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۳
دفتر نخست‌وزیری لبنان:
نخست‌وزیر لبنان یکشنبه آینده در راس هیئتی مرکب از 13وزیر کابینه خود در سفری رسمی به دمشق می‌رود.
به گزارش جوان به نقل از فارس"،‌ دفتر اطلاع‌رسانی نخست‌وزیر لبنان دیروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: "سعدالحریری " یکشنبه آینده در راس هیئتی بلندپایه مرکب از 13وزیر کابینه خود به دمشق می‌رود.
در این بیانیه آمده است که قرار است در این سفر نشست هیئت بررسی و هماهنگی لبنان و سوریه به ریاست سعد الحریری و "محمد ناجی العطری "،‌ نخست‌وزیر سوریه برگزار شود و موضوع روابط دوجانبه و راه‌های توسعه روابط و همکاری‌های مشترک در همه زمینه‌ها مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.
بر اساس بیانیه مذکور در این سفر چندین توافقنامه و یادداشت تفاهم بین دو کشور در زمینه‌های همکاری‌های قضایی، بهداشتی و کشاورزی به امضا خواهد رسید و در زمینه مبارزه با قاچاق مواد مخدر و امور گردشگری و آموزش و پرورش هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و دو کشور برای سرمایه‌گذاری‌های بیشتر و حمایت از محیط زیست و فرهنگ ترغیب خواهند شد.
نخست‌وزیر لبنان آخرین بار در دسامبر 2009 به دمشق سفر کرده بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار