کد خبر: 397220
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۴
سردار احمدی مقدم:
پلیس: اولین اجلاس روسای اینترپل کشورهای عضو اکو در سالن همایش های هتل هما تهران برگزار شد.

سردار دکتر اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ابتدای این اجلاس طی سخنانی با تأکید بر اینکه کشورهای منطقه از ناامنی رنج می برند،اظهار داشت:حل مسائل امنیتی منطقه بدون همکاری کشورها میسر نیست.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تشکیل سازمان اکوپل را امری اجتناب ناپذیر دانست و گفت:مشکلات امنیتی کشورها بدون همکاری و تعامل با یکدیگر برطرف نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از مشکلات امنیتی رنج می برد، تصریح کرد: بی شک این مشکلات بدون همکاری کشورهای منطقه و همجوار امکان پذیر نیست.

وی اظهار داشت: از طرفی ایران در کنار بزرگترین تولید‌کننده مواد مخدر قرار دارد و برای مشکل مواد مخدر که خود پشتیبان مالی گروهک‌های تروریستی است بدون همکاری‌های منطقه‌ای و جهانی امکان‌پذیر نیست.

فرمانده نیروی انتظامی اظهار داشت: ایران هزینه‌های هنگفتی را در مبارزه با مواد مخدر پرداخته و 3 هزار و 700 نفر شهید در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم کرده‌ همچنین علاوه بر آن هزینه‌های مادی و معنوی فراوانی را متحمل شده است.

سردار احمدی‌مقدم با تاکید بر اینکه کشورمان معادل هزار تن تریاک را سال گذشته کشف کرده است گفت: ایران برای مقابله با ورود مواد مخدر به کشور گام‌هایی را برای انسداد مرزها و تقویت یگان‌های مرزی‌ و ... انجام داده‌است زیرا بدون همکاری کشورهای منطقه مقابله با تولید ، انتقال و توزیع مواد مخدر امکان پذیر نیست و بنابر ادعای unodc ،ایران یک سوم مواد مخدر ورودی به کشور را مصادره و کشف کرده‌اند.

فرمانده ناجا اعلام کرد: سازمان اکو پل به عنوان سازمان همکاری پلیس‌های اکو می‌تواند شالوده همکاری‌های نزدیک برای مقابله با جرائم گفته شده را فراهم کند.

وی اظهار داشت: نیروی انتظامی پیشنهاد دهنده تشکیل سازمان اکوپل است که به تایید وزرای کشورهای عضو نیز رسیده است و بر اساس آن پلیس ایران آمادگی خود را برای بستر سازی این همکاری‌ها اعلام می‌کند.

سردار احمدی‌مقدم گفت: ابعاد متعددی در حوزه پلیس‌ها برای همکاری و تعامل وجود دارد، آمادگی در حوزه همکاری ترافیکی، مرزی کشف علمی جرائم، مبارزه با مواد مخدر و دیگر تهدیدات امنیتی زمینه مناسبی برای همکاریهاست.

به گفته فرمانده ناجا هم اکنون همکاری مشترک چهارجانبی بین ایران، پاکستان، افغانستان وسازمان ملل در جریان است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار