کد خبر: 392964
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۴

آرش میراسماعیلی گفت: بازگشت به دنیای قهرمانی را هیچ گاه تایید یا تکذیب نکرده‌ام و تصمیم نهایی در این مورد را پس از بازگشت از کربلا خواهم گرفت.

قهرمان سابق جودو جهان اظهار کرد: چندی پیش و پس از دعوت کمیته فنی فدراسیون جودو و جمعی از نامداران این رشته از من برای بازگشت به دنیای قهرمانی تصمیم گرفتم به تمرینات باز گردم. در این چند هفته هم بدون اظهارنظر در خصوص تایید یا تکذیب بازگشتم به دنیای قهرمانی تنها تمرین کردم و خود را سنجیدم.

وی افزود: در این مدت سکوت کرده‌ام و در آرامش کامل خودم را تست کردم، اجازه نمی‌دهم قبل از این که تصمیمی بگیرم افراد یا گروهی بخواهند از بازگشت و یا نبودن من استفاده کنند.

میراسماعیلی تصمیم در مورد بازگشت به دنیای قهرمانی جودو را به بازگشتش از سفر کربلا منوط کرد و گفت: بیست و یکم خرداد برای مدت یک هفته به کربلا می‌روم. پس از بازگشت با بزرگان این رشته صحبت می‌کنم و تصمیم نهایی را می‌گیرم


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار