
به گزارش فارس، حسین حسنی بافرانی عضو کمیسیون بهداشتودرمان مجلس افزود: مسئولان معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت دیروز در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گزارش این وزارتخانه را درباره آلودگی برنجهای وارداتی ارائه کردند و طی آن بر خلاف گذشته که آلودگی این برنجها را انکار میکردند، آلودگی 8 نوع برنج وارداتی را که بیشتر آنها هندی هستند، تأیید کردند و قرار شد اسامی آنها را تا یک هفته آینده اعلام کنند.
وی اضافه کرد: در مورد میزان سرب موجود در این برنجها که چقدر بیش از حد مجاز است، گزارش دقیقی ارائه نشد اما بر اساس گزارش موسسه استاندارد استان تهران که با موسسه استاندارد کشور هم اختلافاتی داشتند، میزان سرب موجود در این برنجها بیش از 5 برابر حد مجاز است.
وی گفت: در مورد میزان وجود آلاینده آرسنیک که در برخی داروها از جمله داروهای انعقاد خون نیز مورد استفاده قرار میگیرد در این برنجها مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند که هنوز استاندارد مشخصی در این زمینه ندارند و در این زمینه اختلاف نظر وجود دارد البته مصداقی نیا، معاون بهداشتی وزارت بهداشت که در جلسه دیروز حضور داشت گفت که استاندارد میزان آرسنیک برای آب در دنیا تعریف شده و میتوان همین استاندارد را ملاک عمل قرار داد.