کد خبر: 386594
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۰
رهبر حزب مخالف دولت رژیم اسراییل در انتقاد از سیاست‌های نخست وزیر این رژیم گفت که مخالفت «بنیامین نتانیاهو» با راه‌حل دو دولتی تل آویو را در جهان به انزوا می‌کشاند.
به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری کویت، «زیپی لیونی» دیروز با اشاره به تلاقی منافع رژیم صهیونیستی با منافع حزبی اذعان کرد که هم اکنون این رژیم در دنیا منزوی شده است.
وی افزود: «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا زمانی که از تشکیل دو دولت برای اسراییل و فلسطین صحبت می‌کند، به جای سازش منافع تل آویو را در نظر می‌گیرد.
لیونی با اشاره به این موضوع که چهره رژیم صهیونیستی در جهان رو به تخریب است افزود که حزب کادیما، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم را برای در نظر گرفتن منافع تل آویو تحت فشار قرار می‌دهد.
وی در ادامه به عدم پوستن حزب کادیما به کابینه نتانیاهو به دلیل مخالفت وی با راه حل دو دولتی اشاره کرد.
لیونی هشدار داد که مخالفت نتانیاهو با راه حل دو دولتی رژیم صهیونیستی را در جهان به انزوا می‌کشاند و به تداوم تنش در روابط میان واشنگتن و تل آویو منجر می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار