کد خبر: 386142
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۱
بحران اقتصادی لترمه را به استعفا کشاند
پس از آنکه حزب لیبرال فلمیش از ائتلاف پنج ماهه دولت نخست‌وزیر بلژیک خارج شد، دولت وی سقوط کرد و این موضوع باعث بروز بحرانی در بلژیک شده که به اقتصاد متزلزل این کشور لطمه وارد کرده است.
به گزارش ایسنا، پس از جلسه اضطراری کابینه بلژیک، یِوِس لِتِرمه، نخست وزیر بلژیک، استعفای خود را به پادشاه آلبرت اعطا کرد، اما هنوز مشخص نیست که آیا پادشاهی بلژیک استعفای نخست‌وزیر این کشور را می‌پذیرد یا خیر.
کاخ نخست‌وزیری بلژیک در بیانیه‌ای اعلام کرد: پادشاه و نخست‌وزیر بلژیک مشترکاً معتقدند که در شرایط فعلی بروز بحران سیاسی هم به اقتصاد و هم به رفاه اجتماعی شهروندان این کشور و هم به‌نقش بلژیک در اروپا لطمه وارد می‌کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در همین حال تحلیلگران سیاسی اعلام کردند که ممکن است لترمه نسبت به این موضوع متقاعد شود که استعفای خود را پس بگیرد و به فعالیتش در سمت نخست وزیری بلژیک ادامه بدهد.
در غیر این صورت پارلمان بلژیک باید منحل و ظرف 40 روز در این کشور انتخابات برگزار شود.
پس از اعلام استعفای لترمه، پادشاه بلژیک با رؤسای مجالس سفلی و علیا مشورت کرد و انتظار می‌رود که نظرات احزاب سیاسی بلژیک را در این زمینه جویا شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار