کد خبر: 385144
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۷
فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای ‌به تحلیلی از وقایع سال گذشته و برنامه‌های مهم کشور در سال جاری پرداخته است که مشروح آن در پی می‌آید:
سال نو با پیام روح‌بخش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (دامت برکاته) به سالی پرتلاش با عنوان "همت مضاعف، کار مضاعف " مزین گشت. سال گذشته برای ملت بزرگوار ایران، سالی پرثمر بود، از آن جهت که علی‌رغم دسایس و ماجراجویی‌های استکبار جهانی آمریکا و کشورهای غربی و برخی فریب خوردگان داخلی با سرافرازی، دست‌آوردهای انقلاب خویش را پایدار نمود و با صدای رسا صیانت از راه امام (قدس سره) و شهدای عظیم‌الشأن انقلاب و پیروی از رهبر عزیز خویش را اعلام کرد. اینک که دشمنان خارجی و داخلی از مکر وسوسه‌گری در اصل جمهوریت و اسلامیت مأیوس گردیدند به دنبال لطمه زدن به کارآمدی نظام و ایجاد اختلاف در قوا و فرسایش در قلمروهای سیاسی فرعی هستند. در این مقطع بصیرت در آن است که نیازهای واقعی جامعه و چالش‌های موجود را به درستی فهم کرده و با راه‌حل‌های عالمانه بسترهای لازم جهت حرکت شتابان در مسیر سند چشم‌انداز را فراهم نماییم.
چند نکته در این زمینه پراهمیت است:
اولا: بودجه سال 89 با کارشناسی در دولت و مجلس به سرانجام رسید و از نظر تطبیق با سیاست‌های کلی نظام منجمله، سیاست‌های کلی برنامه پنج ساله و قوانین کشور، وضع آراسته‌ای یافت، مخصوصا زمینه‌ها برای تحقق سیاست‌های اصل 44 در آن اندیشیده شد که امیدواریم در مقام اجرا به درستی سامان یابد.
ثانیا: در موضوع یارانه‌ها مجلس در فصل تصویب بودجه عملا قانون مصوب را به اجرا درآورد همان قانونی که چندماه پیش آن را تصویب نمود. در این‌جا هم همان منطق حاکم بود که چنین اصلاحی در ساختار اقتصاد کشور با شیب آرام‌تر ظرف 5 سال رخ دهد تا از نظر شدت گرانی مشکلی برای مردم ایجاد نشود، البته این نظریه کارشناسی با نظریه دولت در زمینه تغییر قیمت‌ها به صورت جهشی در تغایر بود. این اختلاف‌نظر کاملا جنبه کارشناسی و مصلحت‌سنجی برای ملت داشت و این‌گونه بحث و نظرها برای پیشبرد اهداف انقلاب بسیار ثمربخش و ضروری است به شرط این‌که تبدیل به جدال‌های فرعی سیاسی نشود.
ثالثا: در آستانه بررسی برنامه پنج‌ساله دیگر قرار داریم. وصول به اهداف سند چشم‌انداز احتیاج به چهار گام اساسی داشت، یک گام در برنامه چهارم بود که برداشته شد، اینک باید ارزیابی دقیقی از گام اول داشت و نقاط مثبت و منفی آن را یافت و فهم مشترکی از شرایطی که در آن هستیم پیدا کنیم تا گام دوم را به درستی تعریف نماییم. در گام اول سرعت حرکت به سوی سند چشم‌انداز در سطح پیش‌بینی‌شده نبوده است و طبعا نرخ رشد اقتصادی در گام‌های دیگر باید شتاب بیشتری یابد، لذا همت مضاعف و کار مضاعف، حرکتی کاملا در محل اصلی نیازهای جامعه است، اگر گام دوم توسعه کشور را تدارک زیر بناهای اصلی کشور برای شتاب در جهت پیشرفت و عدالت بنامیم تا با سرعت مضاعفی به سوی سند چشم‌انداز حرکت نماییم، باید دوره‌ای سراسر کار و کوشش متواضعانه را سرلوحه عمل خویش قرار دهیم و از اختلافات سیاسی خرد صرف‌نظر نموده، مخصوصا نیروهای اصولگرا به جای کشف اختلافات بین خود، زمان را مصروف یافتن راه‌های وحدت همه اراده‌ها و فکرها برای کار مضاعف نمایند.
رابعا: در طول یک‌سال گذشته پرونده رفتارهای آمریکا نشان‌دهنده نوعی فریبکاری بود که خیلی زود وضعیت مشخصی یافت. هرچند رهبر معظم انقلاب اوایل سال 1388راهنمایی های لازم را نمودند، اما ظاهر فریبنده گفتار آنان برخی را به تحلیل‌های اشتباه انداخت، اینک در طول حوادث پیچیده سال گذشته به سادگی می‌توان مبانی عمیق و اصیل راهنمایی‌های مقام معظم رهبری را یافت که استراتژی استکباری آمریکا تغییر نیافته بلکه روکش مخملی برای خویش تدارک نموده است و نیروهای فداکار انقلاب نباید دچار رخوت و سستی شوند، بلکه باید با اراده مستحکم‌تر پیچیدگی صحنه را دریابند و مصمم به مقابله با شیوه‌های جدید استکباری شوند. همت مضاعف در راه اعتلای تفکر انقلاب اسلامی به دو رکن کار مضاعف در توسعه و پیشرفت، تحقق عدالت و مبارزه با ظلم و استکبار، مبتنی است که در دهه پیش‌رو، مبنای عمل نیروهای فداکار انقلاب اسلامی قرار گیرد.
فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی ضمن آرزوی سالی پرخیر و برکت برای ملت عظیم‌الشأن ایران، وحدت و همدلی قوای سه‌گانه و همه نیروهای خدوم انقلاب در جهت پیشرفت، توسعه و تحقق عدالت بر مبنای قانون خواستار است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار