کد خبر: 212495
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۰
وزیر آموزش و پرورش:



به گزارش توانا، حمید‌رضا حاجی‌بابایی در برنامه خبری شبکه یک صدا و سیما در خصوص تفاوت تفاهمنامه بیمه طلایی فرهنگیان با بیمه پایه یا تکمیلی فرهنگیان اظهار داشت: در گذشته فرهنگیان بیمه پایه و تکمیلی داشتند که سقف آن بسیار پایین بود و نارضایتی عمومی بین فرهنگیان در رابطه با بحث بیمه درمانی و مراجعه به مراکز درمانی وجود داشت.
وی ادامه داد: از 4 ماه گذشته سعی کردیم، بیمه جامع و کاملی برای آنها تعریف کنیم که روز گذشته ‌تفاهمنامه بیمه طلایی فرهنگیان را امضا کردیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ویژگی‌های بیمه طلایی فرهنگیان‌ بیان داشت: این بیمه تقریباً در همه امور بدون سقف است؛ در رابطه با درمان، داروها، ویزیت مراجعه به پزشکان و حتی 10 بیماری صعب‌العلاج به هر میزانی که هزینه در بر داشته باشد، هیچ‌گونه مبلغی از سوی فرهنگیان پرداخت نمی‌شود.
وی با اشاره به اینکه بیمه طلایی بالاترین و کامل‌ترین بیمه فرهنگیان است، افزود: این بیمه علاوه بر فرهنگیان افراد تحت تکفل آنها را نیز پوشش می‌دهد؛ پیش‌بینی ما این است که بیش از 2 میلیون نفر از فرهنگیان و خانواده‌هایشان زیر پوشش این بیمه قرار خواهند گرفت.
حاجی‌بابایی یادآور شد: قرارداد بیمه طلایی برای نخستین بار در وزارت آموزش و پرورش به همت دولت و مسئولان و با تأکیدات مقام معظم رهبری برای توجه ویژه به فرهنگیان از روز گذشته منعقد شد و از اول اردیبهشت این بیمه به عنوان بیمه طلایی اجرایی می‌شود.
وی افزود: ما 11 نوع بیمه دیگر داریم؛ در رابطه با بیمه خودرو فرهنگیان قراردادی بسته شد که فرهنگیان می‌توانند حتی بیمه خودرو را 12 ماهه بپردازند و یک حرکت بسیار خوب و زیبایی انجام شد که شرح این را برای همه فرهنگیان به صورت مکتوب ارسال خواهیم کرد و آنها در همین هفته اعلام آمادگی خودشان را در مراکز آموزش و پرورش در مدارس اعلام خواهند کرد و ما هم از اول اردیبهشت کار را اجرایی خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه بیمه طلایی شامل فرهنگیان بازنشسته نمی‌شود، ادامه داد: بیمه طلایی فقط شامل فرهنگیان شاغل و خانواده‌ و افراد تحت تکفل آنها خواهد بود خیلی از امورات فرهنگیان بازنشسته تحت عنوان خدمات وزارت رفاه قرار می‌گیرد. بازنشستگان فرهنگی یک نوع بیمه دارند که در حال اجراست اما به گستردگی بیمه طلایی نیست.
انتهای پیام/+ر

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار