
مشاور ارشد رؤسای جمهور اسبق آمریکا در مصاحبهای اعلام کرد که دمکراتها در حال هدایت آمریکا به درگیری با ایران هستند.
به گزارش فارس، پاتریک جوزف بوچانان [متولد 1938 میلادی] سیاستمدار، تحلیلگر، نویسنده و مقاله نویس آمریکایی است. وی مشاور ارشد ریچارد نیکسون ، جرالد فورد و رونالد ریگان رؤسای جمهور سابق آمریکا بوده است. بوچانان در سالهای 1992 و 1996 به عنوان کاندیدای جمهوریخواهان در رقابتهای انتخاباتی نیز شرکت کرده بود.
وی در گفتوگو با شبکه خبری راشا تودی گفت که دمکراتهای آمریکا [همحزبیهای باراک اوباما] در حال به پیش راندن آمریکا به درگیری نظامی با ایران هستند چون آنها در شرایط بسیار دشواری قرار دارند اما در صورتی که این جنگ روی دهد یک فاجعه برای آمریکا و ایران به شمار خواهد آمد و هیچ تردیدی وجود ندارد که دمکراتها، آمریکا را در حال پیشبردن به سوی این جنگ هستند.
وی افزود: آمریکا با بحران دمکراسی مواجه است چون کسری بودجه این کشور و احتمال درگیری با ایران در حال افزایش است.
این تحلیلگر سیاسی افزود: بدهی چندین تریلیون دلاری آمریکا در حال تبدیل شدن به یک تابو برای آمریکا بوده که به بحران و فروپاشی امپراتوری آمریکا منتهی خواهد شد همانطور که شوروی در 20 سال پیش فرو پاشید.
وی درباره جنگ احتمالی آمریکا با ایران نیز گفت که هیچگونه شواهدی وجود ندارد که ایران در حال دستیابی به بمب اتمی در آیندهای نزدیک است بنابراین درباره برنامه هستهای ایران مذاکرات ارجحیت دارد، البته آمریکا به دلیل درگیری در دو جنگ در منطقه خاورمیانه در حال حاضر با چالشهای اقتصادی چشمگیری مواجه است.