
تصمیم مخالفان دولت تایلند برای برگزاری راهپیمایی گسترده اعتراضآمیز در بانکوک پایتخت و دیگر شهرهای این کشور اوضاع در این کشور را ناآرام کرده است.
روزنامه بانکوک پست نوشت: مخالفان دولت تایلند قصد دارند روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه آتی تظاهرات گستردهای را علیه دولت این کشور برپا کنند.
بر اساس این گزارش، مخالفان دولت با هدف حمایت از تاکسین شیناواترا، نخست وزیر مخلوع این کشور که در جریان کودتای سال 2006 از حکومت برکنار شد، قصد دارند در مناطق مهم و پرتردد پایتخت این کشور تجمع کنند.
این گزارش حاکی است، رهبران این حرکت از طرفداران خود خواستهاند که با آوردن کامیونها و ماشینآلات کشاورزی و قراردادن آنها در مسیرهای ترافیکی اصلی شهر باعث ایجاد اخلال شده و از این طریق دولت حاکم را برای استعفا تحت فشار قرار دهند.