به گزارش خبرنگار «جوان»، شامگاه دوازدهم اسفند سال 86 اعضای یک خانواده به کلانتری 12 گلستان مراجعه کردند و پلیس را از غیبت «عباس»، سرپرست خانواده باخبر کردند. همسر عباس به مأموران پلیس گفت که همسرش را آخرین بار تا مقابل کارگاهش همراهی کرده است. او گفت: همسرم برای گرفتن کرایه ماهیانه از غلامرضا به کارگاه مراجعه کرد، اما بازگشت.
مأموران پلیس تحقیقات را برای یافتن عباس آغاز کردند. آنها به کارگاه مراجعه کردند. اما امیر، یکی از کارگران به مأموران اعلام کرد که مقتول پس از دریافت کرایه محل را ترک کرده است. براساس این گزارش، مأموران در بازرسی از محل به شواهدی دریافتند که عباس به قتل رسیده است. امیر بازداشت شد و در بازجویی پلیسی پرده از راز یک جنایت برداشت. او به مأموران پلیس گفت که غلامرضا، عباس را به ضرب گلوله به قتل رساند و از کارگران افغانی درخواست کرد که جسد او را به داخل وان اسید انداختند. باعتراف امیر، غلامرضا به با اتهام قتل بازداشت و به ارتکاب جرم اعتراف کرد. با اعتراف متهم، جلسه محاکمه متهمان در بیست و یکم شهریور امسال برگزار شد و پس از پایان محاکمه غلامرضا به قصاص و امیر به اتهام معاونت در قتل به 15 سال حبس محکوم شد.
با اعتراض به رأی دادگاه مبنی بر شرب خمر قاتل، پرونده برای تجدیدنظر به دیوان عالی کشور ارسال شد و پس از رسیدگی حکم دادگاه تأیید شد.